Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a păţit la filmarea unui videoclip : „M-am umflat foarte tare”

Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România, însă nu este ocolită de situaţii neplăcute. În timp ce filma un videoclip, artista a avut parte de un moment incomod, după ce a mâncat pizza.

28 mai 2023, 10:04
Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a păţit la filmarea unui videoclip : „M-am umflat foarte tare”
Lora se confruntă cu probleme de sănătate

Lora se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a mărturisit că are mari probleme cu glutenul, fiind o afecțiune des întâlnită, însă foarte greu de gestionat.

Mai concret, imediat cum mănâncă alimente cu gluten, corpul ei se umflă în doar câteva secunde, iar pulsul îi crește foarte mult.

Citeşte şi: Scandal în showbiz. Delia și Lora sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste: „Eu de unde aveam să știu treaba asta?”

Lora se confruntă cu probleme de sănătate

Artista a descoperit acest lucru când filma un clip video, iar înainte de a trage ultimele secvențe a mâncat câteva paste. Nu a durat mult și s-a umflat toată, atât de tare încât hainele pregătite pentru filmare nu-i mai veneau.

Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru.

M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port (n.r.- pentru videoclip). Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva”, a spus Lora în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat’, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2.

Lora a dezvăluit secretul siluetei sale

Lora arată impecabil și toate urmăritoarele o admiră, însă ce nu știu multe e că are un stil de viață foarte strict ca să arate astfel.

Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit.

Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00.

Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep”, a povestit Lora pentru Ciao.ro.