Nuntă pe ascuns? Lora și Ionuț Ghenu sunt bănuiți că ar fi făcut deja pasul cel mare

Lora este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, iar fanii au început să bănuiască că aceasta s-ar fi măritat pe ascuns. Iată care e motivul pentru care internauții au intrat la bănuieli.

13 apr. 2023, 23:54
Nuntă pe ascuns? Lora și Ionuț Ghenu sunt bănuiți că ar fi făcut deja pasul cel mare

De mai mulți ani, celebra cântăreață Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu super, iar în mod inevitabil fanii așteaptă cu nerăbdare ca cei doi să facă pasul cel mare. Bineînțeles, că internauții sunt cu ochii pe cei doi și așteaptă cel mai mic indiciu cu privire la acest aspect. Recen au începu să circule nenumărate zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Citește și: Clipe de coșmar trăite de Lora în vacanța din Bali. Vedeta a izbucnit în plâns: „Am căzut din picioare, am crezut că mor, am început să urlu”

Totul a pornit de la faptul că, de curând, cei doi au participat la nunta celor mai buni prieteni și nu au participat în calitate de simplii invitați, ci în calitate de nași. Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor, care au tras concluziile rapid. Pe de altă parte, mai mulți internauți au considerat că au fost prezenți în calitate de martori și nu de nași. Lora este foarte discretă cu privire la viața ei personală și a mărturisit că nu plănuiește să schimbe acest lucru.

Lora își dorește să îmbrace rochia de mireasă

Fanii artistei se întreabă deja de ceva vreme când va face aceasta marele pas, așa că Lora a decis să lămurească acest aspect. Vedeta a explicat că își dorește să facă acest pas și că probabil îl va face foarte curând, însă ține să precizeze, încă de acum, că va fi vorba despre un eveniment discret. Mai mult, solista a subliniat că atât ea, cât și alesul inimii ei sunt genul de persoane spontane, așa că nu a exclus varianta de a se căsători doar în prezența celor dragi.ma

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, a dezvăluit Lora în urmă cu ceva timp, pentru Spynews.ro.

Citește și: Scandal în showbiz. Delia și Lora sunt la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două artiste: „Eu de unde aveam să știu treaba asta?”