Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu. Anunţul a fost făcut de Horia Brenciu: „Nu am cum să vă spun asta, decât direct”

Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu. După şase ani de relaţie, cei doi au decis, în sfârşit, să îşi oficializeze relaţia. Deşi anul trecut, artista spunea că nu are acest gând, se pare că între timp lucrurile s-au mai schimbat.

31 mart. 2022, 14:12
Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu. Anunţul a fost  făcut de Horia Brenciu: „Nu am cum să vă spun asta, decât direct”
Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu

Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu. Chiar dacă au avut obstacole în drumul lor, artista şi iubitul ei au reuşit să treacă peste toate răutăţile şi perioadele dificile şi au hotărât să ducă relaţia la următorul nivel. Anunţul a fost făcut de Horia Brenciu, care a făcut o postare pe reţelele de socializare, fără prea multe detalii.

Citeşte şi: Lora a dezvăluit care era cel mai mare complex fizic al său: „Era rușinos. Mă strigau rață, cocostârca”

Lora se mărită cu Ionuţ Ghenu

Juratul de la Masked Singer România a mărturisit că publicul va afla toate detaliile, luni, 4 aprilie, în podcastul său, „Lucruri simple”.

Nu am cum să vă spun asta, decât direct: Lora se mărită! Ionuț e alesul! Despre nuntă, locație, precum și despre formidabilele clipe din viața artistică palpitantă a Lorei, vom povesti luni, la LUCRURI SIMPLE! Pregătiți-vă pentru un bibelou de episod!”, a scris Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Câți bani câștigă Lora pentru un concert de 45 de minute

Una dintre întrebările care apar pe buzele tuturor este câți bani câștigă Lora din concertele ei. Ei bine, în caz că vă aflați și voi printre curioși, vă spunem că Lora cere pentru un concert live de 45 de minute, alături de trupa sa, 5.000 de euro. Band-ul Lorei este format din șapte persoane, astfel că banii nu ajung doar la ea.

Muzica nu e singura ei sursă de venit. Lora e și antreprenoare, a lansat mai multe produse de îngrijire a pielii pentru femei. Pe lângă acest business, ea are și numeroase campanii online, pe rețelele sociale, prin care promovează produsele anumitor branduri.

Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online şi campania promoţională Calendarul începutului de an”, spunea Lora la început de an.