Sorin Bontea are o fiică superbă de care este extrem de mândru. Imagini emoționante cu juratul de la Chefi la Cuțite și Miruna

Sorin Bontea este un tată extrem de fericit. Celebrul bucătar are o fiică superbă cu care se mândrește și nu ratează nicio ocazie să arate acest lucru. Recent, juratul de la Chefi a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de fiica sa, Miruna.

08 nov. 2022, 21:00
Sorin Bontea are o fiică superbă de care este extrem de mândru. Imagini emoționante cu juratul de la Chefi la Cuțite și Miruna

Sorin Bontea este unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari din România. Juratul de la Chefi a Cuțite este un om împlinit din toate punctele de vedere, deoarece pe lângă cariera de succes, el are și o familie superbă de care este extrem de mândru.

Citește și Un alt concurent a părăsit competiţia Chefi la cuţite. Sorin Bontea a răbufnit înainte să afle verdictul: „Ce e în neregulă”

Celebrul bucătar nu este doar un profesionist desăvârșit, ci și un familist convins. Sorin Bontea este împreună cu soția sa de mai bine de 30 de ani și cea mai mare realizare a lor sunt cei doi copii superbi, Iulian, în vârstă de  24 de ani și Miruna, mezina familiei în vârstă de 20 de ani.

Se spune că tații au o legătură specială cu fetele lor. Această regulă este valabilă și în cazul lui Chef Sorin care este foarte de atașat de fiica sa, Miruna.

De fiecare dată când are ocazia, juratul de la Chefi a Cuțite nu se sfiește să le arate celor din jur ce fată superbă are.

Nici de această dată nu s-a sfiit să facă acest lucru și recent, a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare alături de mezina sa, dansând la o petrecere pe melodia “Daddy’s Little Girl” a trupei The Shires.

„Fata lu’ tata! ❤️ @mirunabonteea”, a scris Sorin Bontea, în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

Cine este Miruna și cu ce se ocupă

Recent, Sorin Bontea a vorbit în cadrul podcast-ului găzduit de Mihai Bobonete pe YouTube despre pasiunile Mirunei, dar și despre meseria pe care ea vrea să o practice.

Se pare că mezina lui Bontea nu are nicio treabă cu profesia tatălui ei. Tânăra își dorește foarte mult să devină designer vestimentar iar tatăl ei nu pare deranjat de acest lucru, din contră, ca orice părinte bun acesta își susține copilul în tot ceea ce își dorește să facă.

“Ea a aplicat la două facultăți, Milano și Barcelona, este aceeași facultate. Ea a vrut Barcelona, vorbește spaniolă că face din clasa 1 și la liceu a făcut spaniolă.
Mi-a zis că îi place mai mult Barcelona și am zis ok.  Să facă ceea ce îi place. Face niște desene drăguțe.”, a declarat Sorin Bontea.

Citește și Chef la cuţite 31 octombrie 2022. Chef Sorin Bontea a părăsit nervos platoul de filmare. Omagiu pentru regretatul Nosfe VIDEO