Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale. Artista are sufletul trist: „Nu treci niciodată peste asta”

Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale. În urmă cu trei ani, artista trece prin cea mai grea perioadă din viața sa. După o luptă teribilă cu cancerul la sân, femeia s-a stins din viață, chiar în brațele fiicei sale. Chiar dacă se împlinesc câțiva ani, cântăreața spune că retrăiește totul ca și cum s-a întâmplat ieri.

08 iun. 2023, 12:54
Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale. Artista are sufletul trist: „Nu treci niciodată peste asta”
Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale

Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale, care a încercat toate variantele de vindecare și chiar a mers până în Turcia pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale. În ianuarie 2020, Mihaela Petrescu a pierdut lupta cu boala nemiloasă, lăsând-o pe Lora într-o suferință fără sfârșit.

Citește și: Lora, secretul siluetei sale. Cum se întreține artista ca să arate așa de bine: „Mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală”

Lora nu și-a revenit după moartea mamei sale

Artista spune că nu poate trece peste pierderea mamei, însă durerea prin care a trecut ea, o împinge să le sfătuiască pe toate femeile să meargă la medic periodic și să se controleze, cancerul de sân având o rată foarte mare de vindecare, dacă este descoperit din timp.

Mama mea a murit de cancer la sân. Nu treci niciodată peste asta! Nu există timp care să poată să diminueze suferința și, mai ales, dorul care te macină pe interior. Te încearcă un sentiment de neputință în fața unei astfel de boli. Pur și simplu, nu poți face nimic!

A fost o luptă lungă, nedreaptă cu cancerul. Le dau un sfat tuturor femeilor să meargă din timp la medic, ca să-și facă analizele! E foarte important să înțelegeți cuvântul acesta: prevenție! Face diferența între viață și moarte”,  a declarat Lora pentru Click.ro.

Lora se confruntă cu probleme de sănătate

Artista a descoperit acest lucru când filma un clip video, iar înainte de a trage ultimele secvențe a mâncat câteva paste. Nu a durat mult și s-a umflat toată, atât de tare încât hainele pregătite pentru filmare nu-i mai veneau.

Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru.

M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port (n.r.- pentru videoclip). Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva”, a spus Lora în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat’, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2.