Loredana Chivu, aproape goală în balconul apartamentului. Imaginea care a făcut deliciul bărbaţilor pe Internet

În plină pandemie de coronavirus, Loredana Chivu spiritele pe reţelele de socializare. Chiar dacă este nevoită să stea în casă, în această perioadă de izolare, blondina şi-a găsit un loc perfect pentru a se bronza.

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 13:45

Loredana Chivu și-a dat sutienul jos și s-a pozat într-o pereche de bikini minusculi. Cu o talie de viespe și un fund de braziliancă, blondina a făcut deliciul bărbaților, pe contul său de Instagram!

Citeşte şi: Loredana Chivu, apariţie ŞOC la mormântul lui Arsenie Boca. Fanii au făcut-o praf FOTO

 Loredana Chivu şi-a pus grăsime în posterior

Loredana Chivu are mai multe operații estetice, iar mai nou și-a pus „grăsime” în posterior. Imaginea a stârnit și zâmbete, fiindcă părerile sunt împărţite: unii fani o luadă, alţii o critică.

Loredana Chivu a dorit să le ofere fanilor o nouă surpriză şi a postat pe pagina de socializare o fotografie în care este îmbrăcată în alb, scoţându-şi în evidență posteriorul atât de controversat.

Loredana Chivu a stârnit hohote de râs. Cum a apărut îmbrăcată pe partie, la Rânca FOTO

De altfel, Loredana Chivu și-a schimbat silicoanele de trei ori până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale, și-a făcut rinoplastie, injectându-și și buzele şi posteriorul de care este atât de mândră.

O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa.

Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.

La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei„, a declarat Loredana Chivu.


loading...