Loredana Chivu, „RECLAMATĂ” de un milionar că nu-şi face bine treaba! „Nu m-a dat pe spate”

Chiar dacă toţi bărbaţii o consideră femeia perfectă, Loredana Chivu nu este chiar pe gustul tuturor. Cum acum la modă este să fii implicat într-un scandal de proporţii, cu sau fără voia ta, şi Loredana Chivu este prinsă într-un scandal. În trecut, fosta asistentă TV a avut numeroase colaborări profesionale, dar nu le-a onorat pe toate aşa cum era normal, iar acest lucru se vede acum în reclamaţiile pe care foştii colaboratori i le adresează.

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 14:49

Mirel este un afacerist român, stabilit la Paris şi care s-a îmbogăţit odată cu primele contracte în lumea construcţiilor. Cum acesta este o persoană bogată, dornică de petreceri şi gata să experimenteze mereu lucruri noi, Mirel, în vara anului trecut şi-a serbat ziua de naştere cu mare fast la o piscină de fiţe din Paris.

Loredana Chivu, AMENDATĂ de şefii din Antena 1 cu o SUMĂ COLOSALĂ pentru că a apărut la WOWbiz

Printre invitaţii de seamă, toţi persoane importante din Paris, şi-a făcut apariţia şi Loredana Chivu, care fusese chemată pentru a destinde atmosfera prin ceea ce ştia ea să facă mai bine, dansul. Din păcate, nu doar sărbătoritul a fost dezamăgit de prestaţia fostei asistente „păcătoase”, ci şi restul invitaţilor.

„Loredana nu m-a dat pe spate. M-am aşteptat la mai mult. Machiată şi aranjată face toţi banii. Altfel însă….aşa cum a fost cazul la piscină…”, a declarat Mirel pentru WoWBiz.

Deşi această experienţă este trecută pe lista neagră, afaceristul nu se abate de la obicei nici anul acesta, când va solicita tot pentru petrecerea de ziua sa, alte asistente sexy ce şi-au început cariera de puţin timp.

Citeşte şi  Cel mai JENANT SELFIE al LOREDANEI CHIVU. Ce i-a trimis unui prieten pe WHATSAPP la prima oră a dimineţii