Loredana dă lovitura în această vară! Artista va câștiga 100.000 de euro în doar o săptămână

Ajunsă la 52 de ani, Loredana s-a reinventat pe plan muzical și vestimentar și a câștigat o mulțime de noi fani în ultimii ani.

17 iul. 2022, 08:45
Loredana dă lovitura în această vară! Artista va câștiga 100.000 de euro în doar o săptămână

Are tot mai multe proiecte muzicale de succes în ultima vreme. Artista e nelipsită de la petrecerile cu ștaif din București, dar și din afara țării. Loredana are niște show-uri de zile mari cu care își încântă publicul de fiecare dată și în urma cărora primește niște sume colosale.

Droopy, unul dintre cei mai influenți afaceriști din Capitală, a rupt gura târgului cu cel mai tare party al verii, organizat în incinta de la „Brasserie”. Jurata de la X Factor a fost la înălțime și și-a bucurat fanii cu un spectacol de neuitat. La final a primit și un onorariu mai mult decât decent.

Loredana a fost recent și la o petrecere organizată în Grecia. Vorbim despre un eveniment de lux care s-a ținut într-o locație exclusivistă din Mykonos, organizată de Dragoș Buriu, CEO Newton Slots și Winner Online, cu ocazia aniversării a 40 de ani de viață. Petrecerea a fost cu adevărat spectaculoasă, iar Loredana a mers acolo ca invitat special.

Ultimele luni au fost foarte bune pentru artistă. A avut concerte peste concerte și invitații la petreceri private, unde a primit sume fabuloase. Și vremurile bune pentru artistă nu se termină aici. Tot în această vară o așteaptă un tun de 100.000 de euro, bani pe care îi va câștiga în doar o săptămână. La începutul august, artista va avea 10 concerte în 7 zile și va lua cel puțin 10.000 pe eveniment.

Loredana, nelipsită de la petrecerile de lux de peste hotare. Artista a cântat la nunta lui Cristian Burci din Abu Dhabi

O altă petrecere de neuitat la care a participat Loredana a fost nunta lui Cristian Burci, din luna februarie a acestui an, care s-a ținut la Abu Dhabi. Loredana Groza a încins atmosfera atunci și a atras privirile tuturor invitaților. La un moment dat, jurata de la X Factor s-a urcat pe masă și a dansat cu Cristi Borcea.

Loredana s-a îmbrăcat într-o ținută sexy, așa cum și-a obișnuit admiratorii în ultimii ani. A ales o rochie neagră din paiete, cu decolteu și crăpătură adâncă pe picior. Artista s-a simțit în largul ei, a cântat, a dansat și s-a distrat cu ceilalți invitați.

Nunta s-a ținut într-o sală spațioasă, decorată cu candelabre de cristal, dintr-un palat impresionant, o replică în stil tradițional a Burj Al Arab, hotel de șapte stele din Dubai. Meniul ales a fost unul specific lumii arabe. Hotelul are două piscine mari şi un centru spa, iar închirierea unei camere în această perioadă poate costa până la 600 de euro pe zi. Cunoscând toate aceste detalii, vă puteți imagina cam spre ce sume se îndreaptă Loredana după o cântare la un astfel de eveniment privat.

Citește și Noi imagini incendiare de la nunta lui Cristian Burci! Loredana Groza și Borcea s-au dat în spectacol, chiar în fața Valentinei Pelinel 

Citește și Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”