Loredana Groza a spus tot adevărul despre operațiile estetice. Ce face artista pentru a arăta bine la 53 de ani: „Mai puțin somn, mai puțină mâncare”

Vedeta care parcă nu are vârstă rupe tăcerea despre presupusele operații estetice și spune care este trucul care o ajută să se mențină în formă la cei 53 de ani ai săi. Vedeta ar face geloasă orice tânără de 20 de ani cu felul în care arată.

26 oct. 2023, 17:34
Loredana Groza a spus tot adevărul despre operațiile estetice. Ce face artista pentru a arăta bine la 53 de ani: „Mai puțin somn, mai puțină mâncare”
Loredana Groza a spus tot adevărul despre operațiile estetice. Ce face artista pentru a arăta bine la 53 de ani: „

Loredana Groza susține că gândirea pozitivă, echilibrul din viața sa și armonia o ajută să-și mențină frumusețea și vivacitatea. De asemenea, avertizează că gândurile negative nu fac decât să ne afecteze organismul și să se întoarcă împotriva noastră, lăsând urme atât fizic, cât și psihic.

Citește și: Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu: „Voia să atragă atenția”

Loredana Groza și-a dezvăluit secretul frumuseții

Artista iubită de români a mărturisit cum reșește să se mențină în formă la cei 53 de ani ai săi. Loredana Groza susține că nu ar eoperații estetice, dar are un stil de viață foarte sănătos, atât din punct de vedere alimentar, fizic, dar și psihic, toate acestea ajutând-o să arată ca acum.

„Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă. Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament neinvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare. Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură”, a declarat Loredana Groza pentru Viva.

Vedeta a negat, în repetate rânduri, că ar fi apelat la medicii esteticieni și  spune că nu deține secretul frumuseții, atât de râvnit de foarte multe femei. Deși se ferește să dea sfaturi, ea susține că stilul de viață de artist este ca și cum ar face un sport de performanță, astfel că nu e de mirare că reușește să se mențină în formă atât de bine la 53 de ani.

„Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi. Pentru că scena, dragii mei, este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău.

Viaţa de artist seamănă, din multe privinţe, cu cea a unui sportiv de performanţă. Se întâmplă să ai un show de două ore, de exemplu, urmat de alte două spectacole, în localităţi îndepărtate. Trebuie să fii extrem de scrupulos la fiecare acţiune, pentru că energia este una limitată. Trebuie să ne imaginăm că avem o baterie, care trebuie să ne ajungă o zi şi uneori şi o noapte, aşa că depinde doar de noi să ne găsim ritmul personal”, a mai spus vedeta.

Loredana Groza își sfătuiește fanii să își trăiască viața mai mult, lăsând la o parte activitățile ce nu fac nimic altceva decât să ne scurteze existența, cum ar fi somnul sau mâncatul.

„Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine. Pentru că, găsind acel echilibru, ajungem să facem lucruri incredibile; puterea este doar în noi. Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga, care nu este nici filozofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură, e o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a concluzionat Loredana.

Citește și: Loredana Groza sare în apărarea Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis artista: „Știu că vei renaște ca o pasăre Phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî”