Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu: „Voia să atragă atenția”

Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu, la Festivalul Mamaia. Artistul este dezamăgit de ediția aniversară din acest an, după ce organizatorii au fost schimbați pe ultima sută de metri în urma unei licitații.

05 sept. 2023, 23:02
Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza, după ce artista i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu: „Voia să atragă atenția”
Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza

Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza și spune că i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu doar pentru a atrage atenția.

Inițial, artistul urma să susțină un recital pe scena evenimentului, schimbarea organizatorilor pe ultima sută de metri a generat controverse, ce l-au făcut pe Marcel Pavel să refuze invitația.

Citește și: Loredana Groza reacționează după ce a fost imitată la Antena 1. Ce spune despre actorul Radu Bucălae: „Îi stă bine gagică”

Marcel Pavel o face praf pe Loredana Groza

A fost un gest de prețuire exacerbată. E mai atipic, voia să atragă atenția și văd că a reușit și acum.

Eu am fost invitat de Niki Constantinescu, dar pe urmă s-au format două tabere. Mi-a displăcut, am renunțat, au fost controverse, este totuși un lucru bun că s-a gândit cineva să mai organizeze o ediție a festivalului. Nu înțeleg însă de ce s-au ocupat de organizare cei care dețin un post de radio care n-a difuzat niciodată muzică ușoară românească.

Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect față de Festivalul Mamaia. Păi, în loc să investești peste 500.000 de euro, într-o ediție, mai bine băgai banii în Teatrul de vară din Mamaia și-l reparai, să fie o floare, să fie mult mai frumos ca înainte.

Festivalul ar trebui să fie în proprietatea statului, nu a unui consiliu județean. Am refuzat. O să cânt când o să fie de bun-simț, nu să se îmbogățească alții pe spatele nostru. A devenit o afacere„, a spus Marcel Pavel, pentru Playtech.ro.

Alimentul la care Loredana Groza a renunțat definitiv

Cântăreața este într-o formă de invidiat, la 53 de ani, dar face sacrifcii mari pentru a arăta atât de bine. Are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă și are o dietă echilibrată. Face sport regulat și nu mănâcă gluten și știe că nu mai trebuie să facă excese, pentru a nu avea de suferit.

Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru.

Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat Loredana Groza.