Loredana Groza, devastată după o pierdere uriaşă. „Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace!”

Loredana Groza le-a dat fanilor o veste tristă, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Vedeta a suferit o pierdere uriaşă şi este mai tristă ca niciodată!

14 sept. 2022, 19:54
Loredana Groza, devastată după o pierdere uriaşă. „Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace!”
Loredana Groza, devastată după o pierdere uriaşă. "Mă rog pentru suflețelul tău să se odihnească în pace!"

Loredana Groza, devastată după o pierdere uriaşă. Artista a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare, alături de câteva fotografii, însoțite de un mesaj emoționant, de adio.

Cum arată Loredana Groza fără Photoshop. Paparazzii i-au fotografiat adevărata faţă

„În dimineata asta am pierdut-o pe Laira, cainele meu iubit… Aproape 15 ani de devotament, loialitate, dragoste neconditionata. Calitati pe care putini oameni le mai au in zilele noastre. Mi-a aratat dragoste in fiecare clipa, oricand era in preajma mea. Laira a fost o mama incredibila, punand-o pe Nichita, fata ei si unicul pui intotdeauna inaintea ei… Acum Nichi a ramas de una singura dar inca o mai cauta sa se joace cu ea. Laira n-a fost un animal de companie, a fost parte din familie. A fost mai mult decat un caine, avea sentimente de fiinta umana!!A fost o Regina. My Queen Laira, sper sa te intalnesc din nou, nu stiu unde, nu stiu cand… Ma rog pentru sufletelul tau sa se odihneasca in pace! Poate nu e o coincidenta ca ai plecat dintre noi intr-o zi sfanta, de Ziua Crucii! Drum bun sa ai spre Paradisul Cateilor! O sa ne fie asa dor, e tare greu sa-ti spun La Revedere Laira! Dragoste eterna”, a fost mesajul postat de Loredana Groza.

Dana Budeanu a lansat un atac devastator la adresa Loredanei Groza

Dana Budeanu a comentat pozele vedelor plecate în Maldive și Dubai, dar și ale divelor de la noi care pozează provocator. „Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie… Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele? O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față. Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!”, a spus Dana Budeanu.

Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâţele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram. Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum”, a mai spus Dana Budeanu.