Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia: „În seara asta visul meu se împlinește”

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani. Cei doi au interpretat melodia „Și dacă", iar la sfârșitul reprezentației, artista s-a așezat în genunchi și i-a sărutat picioarele compozitorului, vizibil emoționată și cu ochii în lacrimi.

29 aug. 2023, 11:11
Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia: „În seara asta visul meu se împlinește”
Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu. ​Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023 a avut loc în Piațeta Perla din Mamaia şi a reunit voci inconfundabile, de ieri şi de astăzi, care au încântat generații cu şlagăre de neuitat. Artiștilor care au urcat pe scenă, li s-a alăturat Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară „Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga. Evenimentul a fost prezentat de Liana Stanciu şi Aurelian Temișan, care au pregătit şi momente speciale.

Citește și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu

La finalul duetului cu Horia Moculescu, artista a surprins publicul cu un gest neașteptat, s-a așezat în genunchi și i-a sărutat picioarele compozitorului, în semn de recunoștință.

Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!‘, le-a mărturisit Loredana celor prezenți la festivalul.

La rândul lui, Horia Moculescu a făcut câteva declarații despre invitația Loredanei Groza de a cânta în duet la Festivalul de la Mamaia.

Când m-a rugat Loredana să cântăm ceva împreună, m-am gândit că e prea mult Moculescu! Corina-Moculescu, Miki – Moculescu, nu mai vreau! Și atunci am zis că Moculescu mai are un merit.

În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselovski, Și dacă’, eu i-am cântat această piesă și mai sunt doi ani și sunt 60 de ani de când am lansat-o, în general se cunoaște piesa! (…) Foarte talentată fată și, desigur, onestă, pentru că e din Onești!‘, a spus și Horia Moculescu despre duet și Loredana Groza.