Loredana Groza, imagine rară cu mama ei: „N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun”

Mama Loredanei Groza a împlinit ieri 77 de ani, iar cu această ocazie artista a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emoționant.

08 sept. 2022, 08:51
Loredana Groza, imagine rară cu mama ei: „N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun”

„77 de ani pe 7 septembrie”

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru mama sa, cu ocazia împlinirii a 77 de ani.

„La Mulți Ani Mama!! 77 de ani pe 7 septembrie!!! Să fie cun oroc și sănătate! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, a scris Loredana Groza, alături de o fotografie în care își îmbrățișează mama.

Citrește și: Loredana Groza, ipostază controversată în faţa lui Smiley: „Să te poți uita sub fusta mea”

Loredana Groza- mesaj pentru tatăl ei

În urmă cu o lună, cântăreața l-a sărbătorit și pe tatăl său, care a împlinit frumoasa vârstă de 85 de ani. Tot într-o postare pe Facebook, Loredana a scris câteva cuvinte pentru acesta, în care și-a arătat aprecierea pentru părintele ei.

„La Mulți Ani, Tata!!! 85 pe 5-8!!! Happy Birthday Daddy, My Lyon King! În fiecare zi când mă trezesc dimineața și te am aproape, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi binecuvântată alături de tine!! Tu ești Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor.. să te văd scriind zi de zi , de când mă știu , este o mare inspirație!! Nu știu de unde-ți mai vin toate ideile astea pentru poeziile si romanele tale, la ce sursă ești conectat;)

Ești un model de dăruire și pasiune in tot ceea ce faci!!

De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook , “O poezie pe zi’” @vasilegroza ,n-a fost o zi în care să nu publici o poezie așa cum ai promis!! Pentru tine durerea fizică nu există, ai trecut peste orice!! Și când ți-e mai greu știi cum să-i binedispui pe toți în jurul tău cu glumele tale. Să te țină Dumnezeu sănătos și în putere și să ne bucuri cu harul tău, să-i faci fericiți în continuare pe toți cei care se hrănesc cu imaginația si întelepciunea ta în fiecare zi!!! Mulțumesc Tataie!!! Te iubesc nesfârșit-Lush”

Citește și: Loredana Groza neagă cu vehemenţă că are operaţii estetice: „M-am născut cu dotările de rigoare, n-am avut nevoie să completez”