Loredana Groza și-a schimbat complet look-ul: „A trebuit să mă vopsesc”

Loredana Groza și-a schimbat complet look-ul, spre surprinderea fanilor. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimii ani, prezența sa în showbiz a devenit destul de controversată. Vedeta nu pierde nicio ocazie să își surprindă prietenii virtuali cu apariții care mai de care extravagante.

07 feb. 2024, 20:44
Loredana Groza și-a schimbat complet look-ul: „A trebuit să mă vopsesc”
Loredana Groza și-a schimbat complet look-ul

Loredana Groza și-a schimbat complet look-ul. Cântăreața susține că învață ceva nou în fiecare zi și este extrem de deschisă la schimbările din viața ei. Are o carieră remarcabilă, iar atitudine pozitivă pare să fi contribuit extrem de mult.

Citește și: Loredana Groza, vacanță de vis în India, în compania Iuliei Vântur: „Vă zic că e frumoasă, e superbă și e fericită”

Loredana Groza și-a schimbat complet look-ul

Artista a mers la salonul de înfrumusețare, iar acum arată total diferit, potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare. Loredana Groza ne-a obișnuit deja cu aparițiile nonconformiste și nu s-a dezis nici de data aceasta.

Surprinderea a fost una foarte mare, mai ales că vedeta e blondă de ani buni. De data aceasta a decis să facă o schimbare radicală și a explicat motivul pentru care are un nou look. Chiar dacă nu a precizat acest lucru, ea poartă doar o perucă.

Dimineața începe viața! Noi muncim de la 7, iar eu sunt trează de la 5. A trebuit să-mi fac unghii, să mă vopsesc (n.r.: râde), pentru că astăzi joc într-un film românesc‘, a transmis artista pe rețelele sociale.

Ce etnie are, de fapt, Loredana Groza

Întreaga confuzie legată de etnia pe care Loredana Groaza o are a pornit de la apariția sa în telenovela  românească „Inimă de Țigan”. Atunci, artista a interpretat magistral rolul Rodiei, o cântăreață dintr-o șatră de la marginea Bucureștiului, îndrăgostită de Giani (Lucian Viziru), fiul bulibașei și amanta lui State Potcovaru (Gheorghe Visu), fascinat de vocea ei.

Loredana Groza a jucat impecabil acest rol. Naturalețea cu care cânta cântecele în limba romani i-a făcut pe foarte mulți fani ai săi să creadă că este de origine romă.

Cu toate acestea, Loredana Groza nu are origini rome, ci este 100% româncă, iar la cei 53 de ani ai săi arată impecabil. Recent, artista a dezvăluit care sunt micile sale trucuri pentru a se menține în formă.

Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă. Dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga. Care nu este nici filosofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură. E o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a mărturisit Loredana Groza.