Loredana nu a mai ținut cont de nimic! Şi-a făcut de cap ca la 20 de ani VIDEO

Loredana Groza a trecut de 50 de ani, dar nu are nicio reţinere să își etaleze corpul lucrat la sală în cluburile de fițe din Capitală.

20 mart. 2022, 14:32
Loredana nu a mai ținut cont de nimic! Şi-a făcut de cap ca la 20 de ani VIDEO
Loredana şi-a făcut de cap ca la 20 de ani

Loredana nu a mai ținut cont de nimic! Şi-a făcut de cap ca la 20 de ani. Artista tocmai a postat un videoclip pe contul său de Tik Tok, în care apare mişcându-se dansează lasciv, în ritmurile muzicii, într-un club de fiţe din Bucureşti, alături de Ema Uta.

Loredana nu a mai ținut cont de nimic! Şi-a făcut de cap ca la 20 de ani VIDEO

„Live like there’s no tomorrow” („Trăiește ca și cum nu ar exista mâine”), a scris Loredana la descrierea clipului video. Îmbrăcată într-un costum negru, mulat și cu un decolteu generos, vedeta s-a unduit spectaculos pe muzica lui Ed Sheeran.

Loredana Groza, dans provocator la bară! Momentul în lenjerie intimă cu care a rupt internetul VIDEO

În ultima vreme, tot mai multe voci răutăcioase au comentat pe seama aspectului ei fizic, iar Loredana a răspuns acuzațiilor. Artista neagă vehement faptul că ar fi apelat la intervenţii estetice şi susţine că sunt alte lucruri care o ajută să se mențină în formă, cum ar fi antrenamentele sală și stilul de viață sănătos.n „Nicio operație estetică! Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus Loredana Groza.

Noi imagini incendiare de la nunta lui Cristian Burci! Loredana Groza și Borcea s-au dat în spectacol, chiar în fața Valentinei Pelinel VIDEO

@loredanagrozaofficial Live like there’s no tomorrow @Ema Uta #lorifromonesti #lori #loredana #lg #loredanagroza #loriland #fy #fyp #viral #trending ♬ original sound – Loredana