Loredana şi Andreea Bănică s-au vaccinat cu a treia doză împotriva COVID. „Singura soluție pentru a termina pandemia”

Loredana Groza și Andreea Bănică sunt alte două artiste din showbiz-ul românesc care s-au vaccinat împotriva virusului Sars-Cov-2.

18 oct. 2021, 14:32
Loredana şi Andreea Bănică s-au vaccinat cu a treia doză împotriva COVID. „Singura soluție pentru a termina pandemia”

Loredana Groza și Andreea Bănică sunt printre puținii artiști care au decis să se vaccineze cu cea de a treia doză din se

Cele două artiste s-au prezentat printre primele la centrele de vaccinare întrucât conștientizează pericolul bolii și nu mai vo să anuleze concerte din cauza unei posibile infectări.

Loredana Groza a publicat pe o pagină de socializare o poză însoţită de un mesaj pentru fanii ei.

„Getting vaccinated with the 3rd dose (n.r. m-am vaccinat cu doza a treia). Singura soluție pentru a termina pandemia”, a scris Loredana Groza pe pagina de Instagram.

Andreea Bănică s-a prezentat și ea la un centru de vaccinare. Îndrăgita artistă susţine că a ales să-şi administreze doza booster pentru a-şi proteja familia.

„Săptămâna aceasta am făcut a treia doză de vaccin. Am făcut prima doză imediat ce a fost posibil pentru că doar așa am simțit că mă pot proteja pe mine și pe cei dragi, iar acum am repetat conform protocolului.

Nu încerc să influențez sau să conving pe nimeni de nimic, este strict alegerea familiei noastre”, spune Andreea Bănică, relatează Antena3.

Loredana Groza, fotografii incendiare pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „E prea mult, exagerezi cu astfel de poze”

Loredana Groza

şi-a adus aminte de tinereţe şi s-a gândit să le demonstreze fanilor că nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic. La cei 51 de ani ai săi, artista reuşeşte să arate impecabil.

Loredana Groza şi-a adus aminte de tinereţe şi s-a gândit să le demonstreze fanilor că nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic. La cei 51 de ani ai săi, artista reuşeşte să arate impecabil.

„Vreau să fiu femeia pe care nu poți să ți-o scoți din minte”, a scris Loredana pe Instagram, atașand șase poze provocatoare.

Internauţii, mulţi dintre ei, au taxat-o imediat pe Loredana şi i-au transmis că a exgaerat cu fotografiile deochiate.

„O copiezi pe Madonna, Chiar e prea mult, totuşi. Asta e părerea mea, Nu crezi că exagerezi cu pozele astea. Eu cred că omul după o anumită vârstă se maturizează, nu se prosteşte, Ai înnebunit de tot”, i-au transmis urmăritorii de pe Instagram.

Loredana Groza a mărturisit că reuşeşte să arate aşa de bine cu ajutorul sportului, alimentaţiei echilibrate şi meditaţiei.

“Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțînă grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte”, spunea Loredana în urmă cu puţin timp pentru revista VIVA.


loading...