Situație dificilă pentru Andreea Bănică. Artista se confruntă cu probleme respiratorii: Ajunsesem să dorm cu patru perne!

Au trecut aproape trei luni de când Andreea Bănică a suferit o intervenție chirurgicală la nas. Artista le-a povestit fanilor clipele dificile prin care a trecut.

23 sept. 2021, 14:28
Situație dificilă pentru Andreea Bănică. Artista se confruntă cu probleme respiratorii: Ajunsesem să dorm cu patru perne!

Situație dificilă pentru Andreea Bănică. Cântăreața avea probleme de mai mult timp, însă a amânat momentul, aproape 5 ani. Vedeta a suferit o operație de septoplastie.

Situație dificilă pentru Andreea Bănică. Artista se confruntă cu probleme respiratorii

„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte”, spunea Andreea Bănică pe Instastory.

”Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp. Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani. M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni-un an, atunci se așază, pentru ca e inflamația foarte mare”, a explicat Andreea Bănică la rubrica „Test de vedetă” a emisiunii Teo Show.

Andreea Bănică își aduce aminte de o situație neplăcută pe care a avut-o chiar înainte de un concert, la scurt timp după ce trupa Blondy se destrămase. Artista a povestit acum despre un episod pe care îl consideră stânjenitor, mai exact o ceartă cu un șofer de TIR.

Prezentă la Unica Urban Party, Andreea Bănică a povestit într-un interviu despre o întâmplare pe care nu o poate uita niciodată. Vedeta a povestit că abia se despărțise de colega ei de trupă, Cristina Rus, iar pe drum spre concert a avut parte de o situație neașteptată. Andreea Bănică a dezvăluit că s-a bătut cu un șofer de TIR. Cântăreața a fost lovită de bărbat și își aduce aminte de clipele neplăcute prin care a trecut la vremea respectivă.

„Cu foarte mulți ani în urmă, pe când mă despărțisem de Cristina, am plecat la un concert departe și m-am bătut cu un TIR-ist. Urât din partea mea, dar din partea lui și mai urât, pentru că venea super supărat să dea într-o femeie, eu pe atunci o copilă, femeie în devenire. Am amintiri de genul acesta că na, oamenii sunt diferiți și bărbații, uneori, ne tratează ca și când am fi bărbați și vor să se bată cu noi de la egal la egal. Mi se pare stânjenitor pentru un bărbat să vrei să dai într-o femeie. Dar se întâmplă. Cred că toți și toate am pățit”, a declarat Andreea Bănică pentru Unica.

Citește și: Cum arată Andreea Bănică după ce și-a operat nasul. De pe patul de spital la petrecerea care a durat trei zile
 


loading...
Partenerii noștri