Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Ce interdicţie a primit de la Alex Dobrescu

Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Actriţa şi tatăl fetiţei pe care o au împreună, Ema, s-au despărţit, însă relaţia lor nu este deloc una bună. Potrivit declaraţiilor vedetei, Alex Dobrescu s-a schimbat foarte mult, nu mai este bărbatul pe care l-a cunoscut.

28 dec. 2022, 14:27
Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Ce interdicţie a primit de la Alex Dobrescu
Lovitură dură pentru Cristina Cioran

Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Bărbatul nu-i mai dă voie actriţei să o aibă alături pe micuța Ema în proiectele pe care le pregătește pe viitor. Nici în cadrul emisiunilor TV, blondina nu va putea să apară alături de cea mică. Cel mai probabil, această „sancțiune” va exista până când copilul celor doi va împlini 18 ani.

Citeşte şi: Cu cine s-a mutat Cristina Cioran după despărţire: „Am plecat de acasă, poate că trebuia să iau decizia de la primele semne”

Lovitură dură pentru Cristina Cioran!

Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii.

Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată.

Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni”, a povestit Cristina Cioran, pentru Ego.ro.

Ema, fiica lui Alex Dobrescu și a Cristinei Cioran, are vârsta de 1 an și jumătate. Fetița s-a născut pe 18 iulie 2021. Vă reamintim că creatorul de modă mai are și un fiu, Noel, dintr-o relație anterioară.

Nu mai există cale de împăcare între cei doi

Vedeta încă este în șoc cu privire la tot ce s-a întâmplat în relația cu tatăl fiicei sale. Cristina Cioran nu a crezut niciodată că se va ajunge la o despărțire și este încă surprinsă de schimbările pe care le-a avut Alex Dobrescu în ultima perioadă.

Nu mi-aș fi imaginat, într-adevăr, în septembrie sau în octombrie la început, că o să fim aici. Ceva s-a întâmplat în relația noastră. Deodată a fost de nerecunoscut.

Am încercat, nu-mi reproșez nimic. Am încercat tot ce era de încercat, până când mi-am făcut băgăjelul și am plecat. La mine a fost un șoc, pentru că nu îmi venea să cred. Noi ne cunoșteam într-un fel, eram într-un fel și dintr-odată nu am mai fost.

Cred că de la un moment dat încolo ne-am dorit lucruri diferite, asta cred cu adevărat…”, a mărturisit Cristina Cioran, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP’ cu Cristi Brancu.