Lorenada Groza face dezvăluiri: „A fost cumplit! Nu am vrut să spun nimănui!”

Loredana Groza vorbeşte, într-un interviu pentru Adevărul, despre momentele grele prin care a trecut la începutul carierei.

RomaniaTV.net
10 iun. 2015, 10:41
Lorenada Groza face dezvăluiri: „A fost cumplit! Nu am vrut să spun nimănui!”

Loredana Groza este considerată de mulţi specialişti în muzică ca fiind „diva muzicii româneşti”. Deoarece Loredana Groza nu a avut ocazia să aibă o viaţă prea uşoară, şi asta din cauza regimului comunist în care s-a născut, ajunsă la vârsta de 45 de ani, artista retrăieşte şi acum cu emoţie fiecare moment al unei poveşti de succes.

Loredana Groza, suspectată de PLAGIAT

În prima parte a interviului Loredana Groza a vorbit despre prima sa apariţie pe micile ecrane, iar apoi a dezvoltat fiecare pas pe care l-a făcut într-o lume extrem de dură şi cenzurată.

Loredana Groza, jignită de o vedetă din showbiz. „Este o divă din filmele pentru adulţi….”

„Am trăit într-o epocă dură, comunistă, cu tot felul de restricţii, dar când nu ştii că există acele restricţii şi nu e o comparaţie, nu-ţi pasă şi nu e o suferinţă. Mai târziu, când am văzut că se putea şi mai bine şi că, probabil, viaţa mea ar fi fost mult mai simplă şi mult mai uşoară dacă aş fi avut parte de lucrurile pe care alţi copii de vârsta mea, în altă lume, le-au avut, m-am gândit că poate m-aş fi dezvoltat mai rapid sau mai bine. Consider că a fost ceea ce trebuia să fie. Chiar dacă am trăit nişte vremuri grele, am reuşit să mă exprim şi să rămân rebelă”, a declarat Loredana Groza pentru Adevărul.ro.

Citeşte şi Loredana Groza: „Cele mai dificile momente au fost când…”