Lorna Byrne, femeia celebra care vede ingeri: Unde sunt ingerii cand se intampla ceva rau?

Lorna Byrne a devenit o scriitoare de succes dupa ce a publicat mai multe carti in care vorbea despre ingerii pe care ii vede inca din copilarie. Prima carte „Angels in my hair" (Ingeri in parul meu) a devenit rapid best-seller, publicandu-se in 26 de limbi, de la aparitia sa in mai 2008. Lorna are deja trei carti la activ, cea de-a doua „Stairways to Heaven" (Scara catre Rai), precum si cea de-a treia „A Message of Hope from the Angels", urcand rapid in topul celor mai bine vandute carti.

RomaniaTV.net
13 oct. 2018, 18:56
Lorna Byrne, femeia celebra care vede ingeri: Unde sunt ingerii cand se intampla ceva rau?

Fiecare are un inger pazitor. Fiecare persoana are un inger pazitor, indiferent de religie, nationalitate sau culoare, chiar si daca nu crede in nimic. Ingerul pazitor incearca sa ne salveze. Este ca un dar de la Dumnezeu de cand te nasti si pana mori. „Inainte ca fiica mea, Ruth, sa nasca, eram cu ea la spital.

Eram la cantina spitalului cand a intrat o gravida, miscandu-se greoi, imbracata in camasa de noapte si papuci. Apoi i-am vazut si ingerul pazitor. Era peste tot in jurul ei, si nu in spatele ei, asa cum i-am vazut pe toti pana atunci. Aripile lui albe ca zapada erau deschise si infasurate in jurul femeii, ca si cand ar fi facut un scut protector atat pentru mama, cat si pentru bebelus. Daca fiecare dintre noi ne-am putea vedea ingerul pazitor, daca am putea vedea dragostea lui neconditionata, atunci am trai mult mai fericiti si impacati”, spune Lorna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.