LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ai un BON CÂŞTIGĂTOR? Cum îţi REVENDICI premiul şi ce ACTE îţi trebuie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. BONUL CÂŞTIGĂTOR extras luni, 13 aprilie, la Loteria Bonurilor Fiscale, are valoarea de 6 lei şi trebuie să fie din data de 7 februarie.

RomaniaTV.net
13 apr. 2015, 09:02
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ai un BON CÂŞTIGĂTOR? Cum îţi REVENDICI premiul şi ce ACTE îţi trebuie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Toate persoanele care au bonuri fiscale din 7 februarie 2015 cu valori cuprinse între 6 lei şi 6,99 lei pot revendica premiul oferit de Ministerul Finanţelor Publice şi ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale.

Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător emis în perioada 02 februarie – 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro”, se menţionează într-un comunicat ANAF.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când va avea loc următoarea extragere. PRIMUL BON CÂŞTIGĂTOR

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Plata câştigurilor se face de către Ministerul Finanţelor Publice, în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, după verificarea autenticităţii şi realităţii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de către organele competente ale ANAF.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători. Pentru extragere sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.