LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fiscul, luat cu asalt de câştigători. Iată câte BONURI au fost depuse în prima zi

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Sediile FISC-ului au fost luate cu asalt de câştigători la loteria fiscală. În prima zi după extragere, aproape 1.300 de bonuri fiscale câştigătoare au fost depuse în doar jumătate din ţară, informează România TV. În aceste condiţii, premiul pentru fiecare câştigător ar putea fi doar de câteva sute de lei.

15 apr. 2015, 08:23
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fiscul, luat cu asalt de câştigători. Iată câte BONURI au fost depuse în prima zi

LOTERIA BONURILOR FISCALEFISC-ul a centralizat până acum rezultatele din jumătate din ţară, mai precis din patru direcţii regionale din cele opt ale FISC-ului, iar până în prezent sunt aproape 1.300 de bonuri fiscale câştigătoare depuse.

Citeşte şi Ai un bon câştigător la Loteria Bonurilor Fiscale? DESCARCĂ AICI cererea pentru solicitarea premiului

Fruntaşe sunt judeţele din sud cu sediul FISC-ului la Ploieşti, unde s-au depus într-o singură zi 364 de bonuri fiscale cu valoarea câştigătoare. De asemenea, în regiunea Moldovei, cu sediul la Iaşi, s-au depus 351 de bonuri fiscale câştigătoare. Şi la Bucureşti sau Timişoara s-au depus într-o singură zi aproape 300 de bonuri câştigătoare.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când şi cum vor primi banii CÂŞTIGĂTORII

Valoarea premiului total de un milion de lei se împarte în cote egale la numărul total de câştigători. Aceştia pot până pe data de 13 mai să îşi revendice premiul.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ai un BON CÂŞTIGĂTOR? Cum îţi REVENDICI premiul şi ce ACTE îţi trebuie