Loţiunile tonice, soluţia ideală pentru un ten sensibil. Cum se prepară acasă şi ce efecte au

Noile generatii de lotiuni tonice ofera beneficii multiple, intrucat curata, hidrateaza, exfoliaza sau absorb excesul de sebum, oferind tenului stralucire si prospetime. Daca esti tentata, uneori, sa renunti la un astfel de produs cosmetic, al carui pret substantial te pune in imposibilitatea de a-l achizitiona, noi iti vom prezenta cateva retete pe care le poti prepara chiar la propriul domiciliu.

15 aug. 2014, 04:51
Loţiunile tonice, soluţia ideală pentru un ten sensibil. Cum se prepară acasă şi ce efecte au

Specialistii recomanda ca in cazul in care folosesti lotiuni tonice din comert sa eviti contactul cu zona ochilor. In cazul aparitiei unor semne de roseata si a unei neplacute senzatiii de mancarime sau arsura verifica ingredientele din compozitia lotiunii si ia legatura cu un dermatolog. Este posibil sa fii nevoita sa cauti o lotiune special creata pentru tipul de piele sensibila, cum ar fi cea care contine apa de trandafiri sau iti poti alege chiar tu singura ingredientele naturale pe care tenul tau le suporta fara nicio problema.

Lotiunea tonica este unul dintre produsele cosmetice de ingrijire a pielii despre care specialistii au pareri diferite. In timp ce unii il considera obligatoriu, datorita actiunii benefice ce o poate avea asupra tenului, altii contrazic aceasta recomandare si considera ca ingrijirea cu un tonic este o pierdere de vreme, intrucat sunt de parere ca demachiantele aparute in ultima vreme pe piata, precum si cremele hidratante asigura tenului sanatatea si prospetimea necesara.

Continuarea pe lyla.ro