Louise Hay: Cauzele emoţionale ale afecţiunilor

Durerea a fost dintotdeauna un indicator că ceva nu este în ordine cu tine, dar ceea ce nu vor companiile farmaceutice ca tu să știi sunt cauzele emoționale pentru fiecare afecțiune. Ajungem să simțim durerea atunci când nu urmăm îndrumarea sufletului, când deși în interiorul nostru știm foarte clar ceea ce ne dorim, stagnăm într-o anumită situație dintr-un motiv sau altul.

27 feb. 2017, 21:23
Louise Hay: Cauzele emoţionale ale afecţiunilor

Afecțiunile și bolile sunt singurul mod în care corpul îți poate trage un semnal de alarmă pentru ca tu să poți evolua spiritual și emoțional.

Nu te grăbi să ignori mesajele trupului prin medicamente și tratamente severe, deschide-ți sufletul și rezolvă cauza subtilă, altfel durerea care nu a creat nici un efect se poate întoarce într-o formă mai gravă, precum cancer, ACV, pentru ca tu să îi acorzi atenție.

Creierul

Factori de bază

Emisfera dreaptă a creierului controlează predominant funcţiile jumătăţii stângi ale corpului şi totodată este în legătură cu înţelegerea sufletească, creativitatea, simţurile, intuiţia, percepţia spaţiului şi a muzicii. Emisfera dreaptă corespunde Yin în tradiţia chineză, precum şi Lunii, apei, aspectelor feminine şi receptivităţii.

Emisfera stângă controlează în mod predominant partea dreaptă a corpului şi are legătură cu logica, gândirea analitică şi raţională, inteligenţa, limbajul şi matematica. Corespunde, de asemenea, chinezescului Yang , Soarelui, aspectelor masculine şi principiului de a dărui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.