Lovitură CRUNTĂ pentru Gică Popescu în INSTANŢĂ. Este TERMINAT

Gică Popescu are din nou probleme mari. După tragediile personale, fostul internaţional pierzându-şi tatăl, investiţiile lipsite de inspiraţie s-au dovedit a fi falimentare. Astfel, Gică Popescu a ajuns să piardă mai multe proprietăţi, fiind executt de bănci.

04 feb. 2015, 07:22
Lovitură CRUNTĂ pentru Gică Popescu în INSTANŢĂ. Este TERMINAT

Gică Popescu se află la pragul puterilor, fiind terminat psihic de loviturile primite de la insituţiile bancare cu care a colaborat în perioada în care era liber.

„Este dărâmat! E greu să te înţelegi cu el. Este de apreciat că ţine la imaginea sa, dar răbufnirile pe care le are în faţa apropiaţilor îl trădează. Averea i-a scăzut incredibil de mult, este la pământ!”, au precizat persoanele din anturajul lui Gică Popescu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Gică Popescu, OFERTĂ de ULTIMĂ ORĂ refuzată în ÎNCHISOARE

După ce băncile au pus sechestru pe mai multe bunuri personale, printre care şi mediatizatul elicopter personal, Gică Popescu a pierdut acum procesul cu una dintre băncile importante ale României, care a obţinut, din partea Judecătoriei Sectorului 4, din Bucureşti, executarea silită. Firma care a cerut recuperarea sumei este cea care l-a ajutat pe Gică Popescu să deschidă Doldora, cel mai mare bazar, proiect eşuat imediat după deschidere! Gică Popescu a apelat la două credite: unul de trei milioane euro şi altul de două milioane euro, ultimul fiind motivul disputei dintre cele două părţi.

Citeşte şi: Gică Popescu se chinuie să-şi vândă vila din Mallorca. Preţul a scăzut la jumătate

Conform apropiaţilor, averea lui Gică Popescu a scăzut sub cinci milioane euro, deşi acum câţiva ani era cotat în topurile de specilitate la 45-50 milioane de euro.


loading...
Partenerii noștri