Lovitură de imagine! George Buhnici a spus „adio” PRO TV-ului și acum apare la cea mai urmărită emisiune de la Antena 1. „M-am întors după 17 ani!” VIDEO

George Buhnici a părăsit PRO TV după 15 ani de colaborare, iar acum prezentatorul a avut o apariție total neașteptată pe scena iUmor, cel mai popular show de la Antena 1.

13 dec. 2021, 08:46
Lovitură de imagine! George Buhnici a spus „adio” PRO TV-ului și acum apare la cea mai urmărită emisiune de la Antena 1. „M-am întors după 17 ani!” VIDEO

George Buhnici a șocat telespectatorii, când, în urmă cu doi ani, a decis să plece de la PRO TV, unde fusese prezentator vreme de 15 ani.

Fanii s-au întrebat care va fi următorul pas în cariera lui George Buhnici și dacă va mai reveni în televiziune. Fosta vedetă PRO TV a avut o apariție total neașteptată pe scena iUmor, în a 12-a ediție, sezonul 11, moment care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Iulia Albu, apariţie inedită la iUmor. S-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a luat la „roast” pe Bendeac, Delia şi Cheloo

Gestul lui Buhnici de a apărea la Antena 1, postul rival al PRO TV-ului, este considerat de mulți a fi o sfidare față de trustul Media PRO.

În cadrul momentului de pe scena iUmor, Buhnici a dezvăluit că în urmă cu 17 ani a lucrat pentru Antena 1

„Pentru mine e un moment special și emoționant, pentru că mă întorc la Antena 1 după 17 ani. Când eram la Antena 1, am făcut o investigație, cu camera ascunsă, legată de prostituție. Era vorba de un hotel de lux, unde puteai comanda dintr-un meniu de dame de companie. Așa că m-am cazat la hotel, am comandat din meniul de dame de companie, o domnișoară, a venit domnișoara, a intrat s-a dezbrăcat, s-a pus pe pat, mi-a zis tot și ce credeți că s-a întâmplat banda de înregistrare s-a oprit fix când îmi spunea ce era important, când îmi dădea confesiunea. Paguba a fost 270 de euro, cam atât era și salariul meu. „, a dezvăluit George Buhnici la iUmor.

George Buhnici a luat o decizie drastică îl atacă pe Cîţu: „Am decis să fac ce nu sunteţi în stare să vă asumaţi. Nu-mi duc copilul la şcoală”

Realizatorul TV George Buhnici afirmă că autorităţile din România ar trebui să urmeze exemplul Germaniei, care a extins lockdownul până după Paşti, în condiţiile în care incidenţa este mult mai mică, şi spune că Angela Merkel, prin măsurile luate, a ales „să nu condamne mai mulţi germani la moarte, de dragul voturilor”.

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”
„Oameni buni! Ori suntem mai curajoși ori mai cretini decât nemții? Întreb pentru părinții ca mine speriați că trebuie să-și lase copiii la școală într-un oraș focar de infecție. Dacă Germania tocmai a extins lockdown-ul până după Paște pentru 1 caz la mia de locuitori, noi cum putem trăi liniștiți în această aparentă normalitate criminală cu 6 și 7 la mie? Chiar avem nevoie de toate magazinele deschise? Nu mai putem mânca și bea cafea decât în oraș?

Realizatorul TV care se revoltă: „Domnule prim-ministru, nu aveţi nicio grea moştenire sau altă scuză de doi lei”
Domnule prim-ministru, îmi garantați că nu îmi aduce copilul de la școală noul COVID așa cum s-a întâmplat în prea multe cazuri? Nu puteți! Așa că am decis să fac ce nu sunteți capabil să vă asumați. Nu îmi duc copilul la școală pentru că suntem într-o nouă epidemie iar vârful din graficele de mai jos e încă mic pe lângă ce urmează. Când spun nouă epidemie, o citez pe doamna Merkel care știe și ea bine efectul economic și psihologic dar a ales să nu condamne și mai mulți germani la moarte… de grija voturilor.

Graficul negru e pe mâna dumneavoastră. Nu aveți nicio grea moștenire și nicio altă scuză de doi lei când numărăm peste o mie de morți pe săptămână. Cereți lista numelor morților zilnic și citiți-o. O să vă trezească la realitate.

Și pentru că știu că nu decideți singur, adaug aici și președintele țării, ministrul sănătății și șeful de la partid cu toți șefii tăcuți prin birouri. Oferiți șomaj tehnic pentru toate afacerile afectate și salvați-ne de acest virus nou până reușim să ne vaccinăm. Nu lăsați boala să decidă pentru noi toți. Apelurile la mască și distanță nu mai sunt de ajuns. Trageți frâna de mână, că ne ducem în râpă.”, a scris George Buhnici pe Facebook.