LOVITURĂ DE TEATRU în ancheta morţii lui Mihail Bălăşescu. Socrul său ar fi avut un complice

Ancheta în cazul morţii lui Mihail Bălăşescu ia o nouă turnură. Din surse apropiate anchetei s-a aflat că principalul suspect ar fi comis crima cu ajutorul unui complice, scrie cancan.ro.

06 sept. 2015, 19:51
LOVITURĂ DE TEATRU în ancheta morţii lui Mihail Bălăşescu. Socrul său ar fi avut un complice

Moartea fostului secretar general adjunct al PNL Mihail Bălăşescu a provocat un adevărat cutremur pe scena politică. Decesul său a fost unul violent, fostul politician fiind găsit în apartamentul din Bragadiru al fostului socru. Bărbatul era legat la mâini şi la picioare şi avea un căluş în gură, iar corpul său prezenta multiple semne de violenţă, în special la nivelul capului.

Principalul suspect al anchetatorilor este fostul socru al lui Bălăşescu, tatăl celei de-a treia soţii a politicianului, Ana Maria Burchel. Acesta îl ameninţase în repetate rânduri pe fostul liberal în timpul procesului de divorţ dintre el şi fiica sa şi al celui de partaj. Burchel l-ar fi ademenit pe Mihail Bălăşescu în apartamentul său din Bragadiru, sub pretextul că dorea să discute cu el despre partaj şi, susţine avocata fostului politican, chiar despre a-i da o mână de ajutor în lupta cu fiica sa, cu care el însuşi ar fi avut probleme.

PRIMA IMAGINE cu principalul suspect în cazul uciderii lui Mihail Bălăşescu. Cum arată socrul acestuia

Ajuns acolo, însă, Mihail Bălăşescu nu a găsit ceea ce credea, ci şi-a găsit sfârşitul într-un mod extrem de violent.

După moartea lui Mihail Bălăşescu, informaţiile strânse de anchetatori l-au indicat ca principal suspect pe tatăl Anei Maria Burchel, iar acum a ieşit la iveală şi faptul că acesta ar fi avut un complice, un cetăţean bulgar cu care fosta soţie a defunctului ar fi avut o relaţie.

Ucigaşul lui Mihail Bălăşescu nu a fost prins nici până la această oră, existând ipoteza că şi-ar fi putut pune capăt zilelor, după ce rudele sale au înmânat procurorilor o scrisoare în care vorbea despre uciderea fostului secretar general adjunct al PNL şi care conţinea şi mesajul „nu veţi mai auzi niciodată de mine”.