PRIMA IMAGINE cu principalul suspect în cazul uciderii lui Mihail Bălăşescu. Cum arată socrul acestuia

Mihail Bălăşescu, fostul secretar PNL care a fost găsit mort, vineri, într-un apartament din oraşul Bragadiru, ar fi fost ucis chiar de fostul său socru. Cel puţin asta indică primele probe din anchetă, mai ales că o rudă a principalului suspect a dus la poliţie un bilet scris de acesta în care mărturisea intenţia de a-l ucide pe Bălăşescu, dar şi mesajul "nu o să mai auziţi de mine niciodată". România TV a prezentat în exclusivitate prima imagine cu principalul suspect în acest caz.

RomaniaTV.net
05 sept. 2015, 15:42

Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, cu mâinile legate şi cu gura astupată cu un căluş. Poliţia bănuieşte că ucigaşul e fostul socru al politicianului, de altfel, crima a avut loc chiar în casa suspectului.

Fostul socru l-a chemat pe Mihail Bălăşescu la o întâlnire la el acasă cu pretextul de a media conflictul dintre el şi fosta sa soţie, Ana Maria Burghel, care avea ca obiect partajul de după divorţ. Liberalul obţinuse la partaj o maşină, care ar fi fost însă în posesia fostului socru. La întâlnire, lucrurile au degenerat şi fie a urmat o ceartă, fie, cel mai probabil, crima a fost premeditată, judecând după felul în care a fost găsit fostul secretar al PNL: legat şi cu căluş în gură.

Dezvăluiri din ancheta privind moartea lui Bălăşescu. A fost găsit cu MÂINILE LEGATE şi cu CĂLUŞ în gură VIDEO

Apartamentul în care a avut loc crima e situat în Bragadiru şi aparţine fostului socru al lui Mihail Bălăşescu. Liderul PNL avea un conflict deschis cu familia fostei soţii, Ana Maria Burchel. Bălăşescu ar fi fost chiar ameninţat cu moartea de rudele femeii.

Avocata lui Bălăşescu susţine că politicianul ar fi fost atras într-o cursă de fostul socru. Mai mult, se pare că acesta ar fi lăsat şi un bilet în care îşi mărturiseşte intenţiile criminale şi în care anunţă că nimeni n-o să-l mai vadă vreodată.

„Politistul de la criminalistica a spus că i-a dat cu ceva în cap de i-a sfărmat capul şi pe urmă a fugit pentru că poliţişti căutau pe aici, obiectul, arma”, a precizat o vecină a fostului socru al victimei.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Mihail Bălăşescu. Ucigaşul A RECUNOSCUT crima într-un bilet

Mihail Bălăşescu a avut patru căsnicii, dar ultima, cea cu Ana Maria Burghel, s-a terminat cu scandal. Presa mondenă a scris că, la procesul de partaj, femeia a cerut inclusiv suportul de la televizor, cuptorul cu microunde şi husa telefonului mobil.

Citeşte şi: Crin Antonescu, reacţie după moartea lui Bălăşescu: Sunt şocat! Era o persoană jovială şi optimistă

În politică, Bălăşescu s-a făcut remarcat printr-un scandal sexual. În 2010, el s-a lăudat că a întreţinut relaţii cu o colegă de partid chiar în biroul lui Antonescu, pe vremea când ocupa funcţia de secretar general adjunct al PNL.

Poliţiştii şi procurorii îl caută pe principalul suspect în cazul crimei, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu.

Crin Antonescu, reacţie după moartea lui Bălăşescu: Sunt şocat! Era o persoană jovială şi optimistă