Lovitură de teatru în familia Dolănescu. Mesaj neaşteptat al fiul nelegitim al artistului

Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, i-a trimis recent un mesaj privat lui Dragoș Dolănescu, în care i-a arătat cât de îngrijit este mormântul regretatului artist.

10 mai 2023, 21:42
Lovitură de teatru în familia Dolănescu. Mesaj neaşteptat al fiul nelegitim al artistului
Lovitură de teatru în familia Dolănescu. Mesaj neaşteptat al fiul nelegitim al artistului

Lovitură de teatru în familia Dolănescu. Moartea marelui artist în 2009 a provocat un adevărat război între frați, din cauza averii uriașe lăsate moştenire. Spiritele s-au încins și mai tare în urmă cu șapte ani, când Ionuț Petrescu, un artist de muzică populară, a apărut în spațiul public și a declarat faptul că este și el fiul regretatului artist.

Deşi nu s-a aflat încă adevărul din cauză că cei doi presupuși frați pe care îi are refuză să facă testul ADN, Ionuț Petrescu nu se lasă cu una cu două și încearcă, prin toate puterile sale, să se apropie de Dragoș Dolănescu.

Citeşte şi: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu îşi cere dreptul la avere: „Să nu uite că sicriul nu are buzunare!”

„I-am trimis recent, pe Facebook, lui Dragoș, o filmare, de la mormântul lui tata. El mi-a văzut mesajul și mi-a răspuns, mi-a mulțumit pentru că i-am trimis acel filmuleţ. Indiferent de situație în care suntem noi, chiar de nu mă suportă Ionuț sau Dragoș eu îi iubesc și prețuiesc pe amândoi în mod egal”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!.

„Dragoș îmi răspunde la mesaje atunci când îi trimit. Asta pentru că și el este în aceeași situație ca și mine cu toate că a fost recunoscut în acte ca și copilul lui Ion Dolănescu. Eu cred că el întelege situația asta în care mă aflu eu. Mai mult de atât are și un semn de întrebare vizavi de refuzul lui Ionuț în ceea ce privește testul de paternitate al meu. Probabil, eu zic, că asta a adus la apropierea noastră. Nu mi-a spus asta Dragoș, direct, dar am simțit”, a mai spus Ionuş Petrescu.

Citeşte şi: Dragoș Dolănescu e încă măcinat de faptul că tatăl său nu a lăsat testament: „N-ar mai fi existat certuri cu fratele meu dacă ar fi lăsat lucrurile clare”

Judecătorii au decis ca Ionuţ Dolănescu să rămână cu locuiţa din Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro, şi cu drepturile de autor, estimate la 70.000 de euro, iar Dragoş s-a ales cu vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro. Disputa dintre cei doi frați legitimi continuă pe casa din Strada Hagi Dina, plus terenuri în Butimanu și Tunari.