Lovitură de TEATRU în scandalul CSA STEAUA – RAPID. Gest REVOLTĂTOR făcut de Florin Talpan

Florin Talpan a contestat dreptul de joc al câtorva fotbaliști de la Rapid înaintea meciului direct pierdut de Steaua, scor 0-2: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge. Comisiile de la AMFB au respins contestația juristului CSA Steaua.

07 iun. 2018, 05:15
Lovitură de TEATRU în scandalul CSA STEAUA – RAPID. Gest REVOLTĂTOR făcut de Florin Talpan

Decizia nu este definitivă, iar Steaua poate face recurs. În cazul în care vor avea câștig de cauză la apel, steliștii vor câștiga cu 3-0 la masa verde meciul cu Rapid, care a decis echipa pentru barajul de promovare.

Gigi Becali, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ desprea PACEA cu ARMATA. „Pentru ce tot circul ăsta?”

Hotărârea l-a enervat peste măsură pe Florin Talpan, care a avut o reacție nervoasă în sala de comisie de la AMFB. GSP scrie că acesta s-a răstit la cei prezenți, în special la Paul Mincu, juristul LPF şi apărătorul celor de la Rapid.

Florin Talpan a cerut Comisiei să-i fie prezentate integral toate contractele jucătorilor de la Academia Rapid, însă nu a primit informațiile cerute, fiindu-i arătate doar primele pagini ale contractelor solicitate. Din nou, juristul CSA Steaua a reacționat agresiv, răstindu-se la cei prezenți.

Rapid a câștigat play-off-ul pentru Liga 4 și va juca baraj pentru promovarea în Liga 3. Steaua a terminat pe locul 2.