Lovitură dură pentru Andreea Bălan. Keo s-a mutat cu amanta

Keo s-a mutat cu Misty, dar nu vrea să recunoască deloc că ar avea o relaţie cu ea! Surprinzător, o ţine numai în casă şi invocă tot felul de motive ca să nu iasă cu tânăra în public.

RomaniaTV.net
18 mai 2014, 13:43
Lovitură dură pentru Andreea Bălan. Keo s-a mutat cu amanta

Keo îşi ţine iubita ascunsă de ochii lumii, deşi s-a despărţit oficial de Andreea Bălan de mai bine de o lună! Cântăreţul nu vrea însă să se afişeze cu Misty, pe care o consideră tot „amantă” şi se distrează cu ea doar între patru pereţi.

„Desi a trecut prin umilinte maxime pentru a fi alaturi de artist, se pare ca acesta inca nu o considera iubita oficiala. Misty s-a multumit multa vreme cu rolul de amanta, a doua femeie, si a crezut in promisiunile lui Keo ca va renunta la Andreea si va ramane cu eaa. Culmea este insa ca lucrurile nu au stat deloc asa! Cantaretul nu avea niciun gand sa se desparta de Balanca, mai mult, dupa ce blondina a fost cea care i-a dat papucii, a venit si a stat in genunchi in fata ei si a rugat-o sa il ierte si sa il accepte din nou ca partener de viata! Acum, ca dracu’ sa fie si mai negru, Keo s-a mutat cu Misty, dar nu vrea sa iasa in lume cu ea! O tine in casa, de parca i-ar fi rusine cu ea. Nu o scoate si el la un restaurant, la un film sau, pur si simplu, la o plimbare in parc”, a povestit o prietena de-a fetei pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit după nouă ani de relaţie. Potrivit cântăreţei, Keo avea o relaţie extraconjugală de mai bine de un an. Citeşte şi: Keo, DESFIINŢAT de Andreea Bălan. Uite ce spune cântăreaţa despre cariera fostului iubit