Maria Constantin, dieta care îi face o siluetă „trasă prin inel”. Cum arată meniul de la micul dejun la cină

Maria Constantin a dezvăluit câteva dintre secretele siluetei sale. Cântăreața a spus ce mănâncă zilic pentru a se menține la 54 de kilograme.

24 feb. 2022, 12:29

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. La 34 de ani, poate să spună că le are deja pe toate. Este o femeie extrem de norocoasă, având în vedere că e realizată atât pe plan profesional, cât și sentimental. Pe deasupra, kilogramele nu i-au dat niciodată bătăi de cap.

Ce dietă ține Maria Constantin. Cîntăreaţa se laudă cu o siluetă perfectă, ca trasă prin inel. Astfel, dacă nu i-ai cunoaște vârsta reală, cu siguranță nu i-ai da mai mult de 25 de ani. Cântăreața reușește să le dea clasă tuturor puștoaicelor, având o formă fizică râvnită de orice femeie. Pentru a se menține însă, vedeta are grijă la alimentație.

Sore și-a dezvăluit secretul siluetei suple! Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme!

Ce dietă ține Maria Constantin. Maria Constantin nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus. A reușit să-și mențină o siluetă perfectă, ce o face să pară mult mai tânără. Interpreta de muzică populară apelează de mai multă vreme la o dietă ce pentru ea a dat roade și nu a ezitat să le-o împărtășească și celorlalți.

Maria Constantin a dezvăluit câteva dintre secretele siluetei sale. Cântăreața a spus ce mănâncă zilic pentru a se menține la 54 de kilograme. Micul dejun este întotdeauna copios, pentru a-i oferi senzație de sațietate până la prânz. Cât despre cină, aceasta este cât mai săracă în calorii.

Dieta Andreei Berecleanu. Prezentatoarea arată impecabil la 46 de ani: „Mănânc multe super şi ciorbe”

Ce dietă ține Maria Constantin. Micul dejun al Mariei Constantin conține și pâine! Vedeta o servește prăjită, alături de un ochi prăjit și avocado. La prânz, cântăreței de muzică populară îi place să mănânce supă cremă de ciuperci. Spune că preparatul se prepară foarte rapid și e foarte sănătos.

„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă. Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă!’, a declarat Maria Constantin.

Dieta-minune cu care Mirela Vaida arată impecabil la 39 de ani. Poate mânca orice își dorește fără să se îngraşe!

Ce dietă ține Maria Constantin. La cină, Maria Constantin consumă de obicei o salată de spanac cu bucățele de brânză slabă. Preparatul e asezonat cu nuci, rodie sau semințe. Artistei îi plac foarte mult și legumele, dar și peștele, în special somonul.

„Iar cina încerc să fie mai slab calorică. Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe. În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se afla somonul’, a mai transmis cântăreața.