Cum îşi menţine silueta Maria Constantin. Vedeta îşi riscă sănătatea: „Eu sunt foarte pofticioasă”

Cum îşi menţine silueta Maria Constantin. Artista se pregăteşte intens pentru marele eveniment din viaţa sa, nunta. Este a treia oară când se căsătoreşte şi speră că de această dată o să fie cu noroc.

27 mai 2022, 09:26
Cum îşi menţine silueta Maria Constantin. Vedeta îşi riscă sănătatea: „Eu sunt foarte pofticioasă”
Cum îşi menţine silueta Maria Constantin

Cum îşi menţine silueta Maria Constantin. Cântăreaţa şi iubitul ei, Robert Stoica, au programat nunta pentru anul viitor, să aibă timp pentru pregătirile necesare. Nu au stabilit data şi nici locaţia unde se va ţine petrecerea, însă vedeta îşi doreşte să fie în aer liber.

Citeşte şi: Maria Constantin, nuntă cu aproape 1000 de invitaţi. Vedeta vrea să devină mamă: „Îmi doresc încă un copil”

Anul viitor rămâne evenimentul ca să avem și noi timp să ne pregătim! Am foarte multe evenimente și rămâne nunta pentru anul viitor. Nu am stabilit data, nu am stabilit nimic. Chiar zilele viitoare trebuie să mergem să vedem niște locații, să stabilim măcar dată, nu știu… Da, în București, pe lângă București, depinde de locație! Eu aș vrea ceva pe modul garden party. S-a deschis o locație foarte frumoasă la Bolintin Vale. Să vedem…

Proiectul pentru rochia de mireasă este gândit de mulți ani. Rochia va fi creată de Florin Burescu, prietenul meu, el îmi face rochia de mireasă și cu siguranță va fi tare!„, a declarat Maria Constantin, pentru Ciao.ro.

Cum îşi menţine silueta Maria Constantin

Artista este foarte ocupată în această perioadă şi nu are timp să facă sport, însă mărturiseşte că încearcă să îşi controleze apetitul. Maria Constantin recunoaşte că mănâncă foarte puţin, cu alte cuvinte face foamea, ca să nu se îngraşă.

În unele momente, mai mănâncă şi fast food-uri, însă încearcă să nu facă asta foarte des. „Foamea! Nu fac sport pentru că nu am timp să fac sport și încerc să nu mănânc adică mănânc decât o masă pe zi mai importantă. În rest, poate mici gustări, dar încerc să mă mențin în felul ăsta pentru că după 30 de ani, într-adevăr arderile nu mai sunt atât de bune, cum erau în trecut. Și atunci încerc cumva să întrețin chestia asta doar din alimentație.

Dacă am fost plecată la cântări și nu am mâncat toată ziua, nu e mâncare acasă și nu am avut timp să gătesc, logic, că mă opresc la un fastfood, dar încerc totuși, dacă azi am mâncat fastfood, mâine și poimâine să nu mănânc ceva de genul ăsta.

Sunt mai multe mâncăruri preferate pentru că eu sunt și pofticioasă, cred că tot ce îmi pui în față aș manca dar de principiu dulciuri, la dulciuri poftesc cel mai tare!”, a mai mărturisit cântăreaţa.