Lovitură dură pentru Mihaela Rădulescu. Dani Oţil, reacţie dură la adresa ei: Ce ghinion am şi eu ca om

Românii au talent 2015. Mihaela Rădulescu a supărat multă lume după prima ediţie "Românii au talent". Prestatia vedetei a starnit o serie de comentarii din partea colegilor ei de preaslă. Surprinzător este însă că însuşi Dani Oţil, fostul ei iubit, a ironizat momentul jurizării celor două gimnaste.

18 mart. 2015, 11:20
Lovitură dură pentru Mihaela Rădulescu. Dani Oţil, reacţie dură la adresa ei: Ce ghinion am şi eu ca om

Românii au talent 2015. Mihaela Rădulescu încasează lovitură după lovitură după ce şi-a permis să-i spună unei tinere gimnaste că este prea grasă pentru sportul pe care îl practică.

Potrivit click.ro, Dani Oţil a glumit ironic în emisiunea de miercuri dimineaţă, făcând aluzie la replica Mihaelei Rădulescu care a împărţit ţara în două. Cel care i-a fost partener divei de la Monte Carlo nu mai puţin de şase ani a taxat-o aspru pe femeia cu care s-a iubit pătimaş şi nu s-a sfiit să o făcă în direct.

Totul s-a întâmplat după un moment artistic susţinut de două fetiţe în vârstă de opt ani. La finalul prestaţiei, Dani Oţil nu s-a putut abţine şi a avut o remarcă greu de digerat chiar şi pentru Mihaela Rădulescu, care zilele aceastea si-a obişnuit cu tot felul de comentarii la adresa ei.

„Ce ghinion am şi eu ca om de televiziune! Dacă una avea un kilogram sau două în plus şi ziceam asta, o săptămână toată lumea vorbea de mine, aveam contracte, lumea mă ciupea pe net. Veneau specialişti, dansatori, coregrafi, bucătari, toţi spuneau de mine ceva, dar nu am acelaşi noroc şi desigur… acelaşi onorariu” , a spus Dani Oţil la emisiunea pe care o prezintă.

Românii au talent 2015. Cornel Patrichi a taxat cuvintele Mihaelei si chiar a „urecheat-o” serios, considerand ca nu asa trebuia sa procedeze cu fetele venite la un concurs de talente.

„La noi e ca la nimeni, un inginer poate deveni ministru al sanatatii, un politician nu are facultate si toti, dar absolut toti isi pot da cu parerea despre lucruri despre care nu au habar decat tangential. Asa si in cazul emisiunii de la PRO TV. Este chemata sa jurizeze dansul o persoana a carei profesie precisa si stiuta este aceea de taximetrista (n.r. vedeta a recunoscut ca a fost soferita de taxi in urma cu ani de zile)! La asta se pricepe Mihaela, nu la altceva, caci altfel nu concep ce a avut cu bietele fete venite sa isi arate talentul”, a declarat Patrichi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Vezi si: Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu: „Rămâne un exponent de bază al femeii vulgare!”

Celebrul coregraf a vorbit un pic si despre fizicul celor doua dansatoare amatoare.

„Daca tinerele aspirante la premiu nu si-au scos coastele ca sa fie mai slabe, asa cum a facut Mihaela Radulescu, asta e. E dureros!!! Ele nu s-au dus acolo pentru o competitie de profesionisti, ci pentru a-si arata talentul, pe care l-au si demonstrat, fiindca s-au miscat bine pe scena. Insa, repet, cand pui un taximetrist sa comenteze dansul, asa se intampla. Nu iese nimic bun, ci doar un esec total”, a conchis Cornel Patrichi.

ROMANII AU TALENT.De când cea mai iubită emisiune de talente a început, numele tuturor juraţilor sunt pe rostite de fiecare român în parte. Numele care este cel mai rostit în ultimele zile este cel al Mihaelei Rădulescu. Pentru că oricum numele său este celebru atât la noi, cât şi peste hotare, mai marii producţiei „Românii au Talent!” o răsplătesc pe fosta doamnă Bănică cu un salariu cu multe zerouri.

ROMANII AU TALENT. Potrivit informaţiilor apărute pe metopotam.ro, se pare că Mihaela Rădulescu încasează în jur de 10.000 de euro pe un singur episod al show-ului de talente „Românii au Talent!”. După un calcul simplu reiese că vedeta primeşte pentru un sezon întreg suma de 100.000 de euro.

ROMANII AU TALENT: Mihaela Rădulescu este apărată de Oana Roman

Deşi prima ediţie a emisiunii „Românii au talent ” a fost printre cele mai controversate şi mediatizate până acum aceasta a înregistrat 24,3 puncte de rating și 50% share în intervalul de difuzare 20:30 – 23:11, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut dor 4,2 puncte de rating și 8,6% share.