Lovitură DURĂ pentru Ramona Gabor. ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a întors în România

Ramona Gabor a venit recent în Româna şi îşi petrece timpul alături de prieteni pe care nu i-a mai văzut de ceva vreme. Deşi pare că se distrează de minune, sora mai mică a Monicăi Gabor nu a venit de bine în România, ci pentru a se detaşa de problemele de ordin sentimental. Surse din anturajul său spun că de fapt modelul s-a despărţit de iubitul său iordanian, Ahmad Daham, care i-a fost alături în ultimul an. Motivul este unul uluitor.

RomaniaTV.net
13 aug. 2014, 08:36
Lovitură DURĂ pentru Ramona Gabor. ADEVĂRATUL MOTIV pentru care s-a întors în România

Ramona Gabor şi Ahmad Daham au trăit o iubire ca-n filme, pigmentată cu seri şi escapade romantice, dar totul s-a năruit din cauza incompatibilităţii religioase, scrie libertatea.ro.

După un an de huzur, în care iubitul i-a făcut toate poftele, în care a locuit într-o vilă luxoasă din Dubai şi în care a bătut lumea-n lung şi-n lat la braţul iordanianului, Ramona Gabor visa să se căsătorească şi chiar părea dispusă să renunţe la ortodoxie şi să se convertească la islamism. Doar că totul s-a terminat brusc.

Ramonei i-a fost greu să se adapteze cu obiceiurile musulmanilor, dar se săturase şi să locuiască pe ascuns în vila iubitului său, întrucât rudele acestuia le interziceau.

În plus, nici Ahmad nu a fost decis să se mute în altă ţară cu iubita sa, atunci când aceasta i-a propus. Astfel că, de comun acord, ei au decis să ia, momentan, o pauză. Ramona a venit singură în România şi se distrează, în aceste zile, pe litoralul românesc, în compania prietenelor.