Lovitură grea pentru fraţii Tate. Milionarii britanici rămân în continuare în arest preventiv. Decizia este definitivă

Magistrații Curții de Apel București au decis luni ca frații Tate să rămână în continuare în arest preventiv. Instanța a respins contestaţia formulată de Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie, pe care a catalogat-o ca fiind nefondată.

27 feb. 2023, 19:44
Lovitură grea pentru fraţii Tate. Milionarii britanici rămân în continuare în arest preventiv. Decizia este definitivă
Frații Tate au fost eliberați din arestul preventiv. Judecătorii i-au trimis pe milionarii britanici acasă

Milionarii britanici rămân în continuare în arest preventiv. Totodată,  judecătorii de la Curtea de Apel București au admis contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva aceleaşi hotărâri a Tribunalului Bucureşti.

Citește și Fraţii Tate rămân în arest 30 de zile. Cele două complice, arest la domiciliu

Milionarii britanici rămân în continuare în arest preventiv

Decizia ca frații Tate să rămână în continuare în arest preventiv este definitivă.

„În baza art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul TATE III EMORY ANDREW împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti – Sectia I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023.

În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe contestatorul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltieli judiciare avansate de stat.

În baza art. 204 Cod procedură penală admite contestațiile formulate de

MINISTERUL PUBLIC – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie și Justiție – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism – Structura Central și de inculpatul TATE TRISTAN împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti – Secția I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023.

Desființează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpații Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, și rejudecând:

Înlătură prevederile art. 223 alin. I lit.a Cod procedurà penală, reținute ca temei al prelungirii măsurii arestării preventive a inculpatului Tate Tristan.

Menține dispoziția de prelungire a arestării preventive a inculpatului Tate Tristan, in temeiul art. 223 alin. 1 lit. b, c, alin. 2 Cod procedurã penală.

În baza art. 234 – art. 236 Cod procedură penală rap. la art.223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casație și Justiție – D.II.C.O.T. privind pe inculpatele Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana.

Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatelor NAGHEL

GEORGIANA – MANUELA și RADU ALEXANDRA-LUANA pe o duratã de 30 de zile, de la data de 28.02.2023 până la data de 29.03.2023, inclusiv.

Soluția se comunică administrației locului de deținere.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare privind contestațiile admise rămân în sarcina statului.

În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare privind plata onorariului interpretului de limbă engleză rămân în sarcina statului.

Definitivă.

Pronunțată în cameră de consiliu, azi, 27 februarie 2023”, se arată în minuta instanţei.

Citește și Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Cum reuşesc acest lucru