Lovitură grea pentru Simona Halep după scandalul de dopaj. Anunţ oficial de la WTA

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.

27 feb. 2023, 13:30
Lovitură grea pentru Simona Halep după scandalul de dopaj. Anunţ oficial de la WTA
Imagine controversată cu Simona Halep. Unde a fost surprinsă românca în plin scandal de dopaj

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv şi de atunci se tot prăbuşeşte în clasamentul WTA, fiind apropae să părăsescă Top 20. Jucătoarea Ana Bogdan, care a ajuns în optimi la Dubai săptămâna trecută, a urcat 18 locuri în clasamentul WTA şi este pe 57, cu 957 puncte.

Cel mai bine clasată româncă rămâne în continuare Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât două locuri şi este pe 19, cu 1955 puncte.

După o urcare de trei locuri, Irina Begu este pe 36, cu 1288 puncte. Sorana Cîrstea a coborât un loc şi este pe 71, cu 852 puncte.

BREAKING NEWS: Dinamo a fost vândută. Investitori importanți vor să ducă echipa în Liga I, pentru a lupta împotriva lui Șucu și Becali la titlu
Ştefania Bojica, născută la 10 martie 2005, care a ajuns în turul doi al calificărilor la Dubai, a urcat 167 de locuri, de pe 831 pe 664, cu 43 de puncte. La dublu, Monica Niculescu se menţine pe locul 41, cu 1760 puncte, iar Gabriela Ruse a coborât de pe 44 pe 42, cu 1.617 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Arina Sabalenka şi de tunisianca Ons Jabeur.

John McEnroe despre Halep: Cred că întreaga lume a tenisului speră că este nevinovată. Dacă va fi găsită vinovată, este ceva ce îi va pune capăt carierei

Fostul tenismen american John McEnroe a declarat că speră că Simona Halep, depistată pozitiv anul trecut cu o substanţă interzisă, nu este vinovată, în caz contrar fiind vorba de o situaţie care îi va pune capăt carierei.

Martoră-surpriză pentru Simona Halep în scandalul de dopaj!

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaş deasupra ei în acest moment. Aşadar, cu toţii vrem să ştim, eu cu siguranţă sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, aşa că, dacă acest proces se va desfăşura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuşi să ajungem până la capăt şi să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat. Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată. Aşadar, aştept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă eşti jucător, mai ales dacă eşti nevinovat”, a explicat McEnroe, potrivit eurosport.ro.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.