Lovitura pe care a primit-o un îndrăgostit după ce şi-a căutat iubirea timp de un AN

Se spune că îndrăgostiţii pot trece peste orice obstacol pentru a fi împreună. Este este şi cazul unui bărbat care, timp de un an, a încercat să o găsească pe "Katie", fata pe care a cunoscut-o la începutul anului 2012.

14 dec. 2013, 15:11
Lovitura pe care a primit-o un îndrăgostit după ce şi-a căutat iubirea timp de un AN

Neozeelandezul Reese McKee a cunoscut o americancă pe numele Katie în Hong Kong de Anul Nou. Întâlnirea lor seamănă foarte mult cu începutul unui film de dragoste. Cei doi s-au întâlnit pe stradă, când Resee a găsit-o pe fată plângând pe un trotuar după ce s-a pierdut de prietenii ei. Bărbatul a convins-o să se bucure de festivităţile de Anul Nou şi astfel au băut şi au dansat împreună, despărţindu-se abia la ora 6 dimineaţă, pe 1 ianuarie 2012, când Katie şi-a regăsit prietenii.

Deşi nu au făcut schimb de numere de telefon, email-uri sau măcar numele de familie, Katie i-a spus bărbatului „să o găsească”.

Citeşte şi Poveste de dragoste GOTH: Cum şi-a întâlnit o femeie iubirea vieţii ei într-un cimitir VIDEO

Neozeelandezul a luat ultimele ei cuvinte în serios şi a început o căutare serioasă pe Facebook, folosindu-se doar de numele ei şi de o fotografie pe care i-a făcut-o acesteia cu telefonul mobil.

De aici până la o întreagă mobilizare digitală nu a fost decât un pas, iar sute de oameni au redistribuit mesajul şi poza lui. Cupidonii virtuali au reuşit să o găsească şi i-au trimis tinerei sute de mesaje şi cereri de prietenie, însă nimeni nu se aştepta la ceea ce urma să se întâmple.

Speriată de abundenţa de mesaje şi de cereri, Katie şi-a şters toţi prietenii şi, mai mult, şi-a închis contul de Facebook.

Citeşte şi Cea mai frumoasă POVESTE DE DRAGOSTE. Drama care se ascunde în spatele acestor zâmbete

Când a realizat prin ce a putut să treacă Katie, Reese a decis să se liniştească şi a refuzat toate ofertele pe care le-a primit din partea diferitelor ziare şi posturi de televiziune pentru a-şi spune povestea.

„A fost foarte multă presiune. Chiar a doua zi după ce am postat mesajul pe Facebook mi-am dat seama că valul de mesaje va fi foarte mare şi presiunea asupra ei la fel de mare”, a declarat Reese McKee pentru New Zeeland Herald.