Lovitură pe piaţa media din România. Cu ce televiziune s-a înțeles Ioana Cosma după ce a fost dată afară de la Pro TV

La doar câteva zile după ce a fost anunţată că de la 5 februarie 2023 va fi pusă pe liber de trustul Pro, Ioana Cosma a bătut palma cu o altă televiziune de la noi. Pro Arena va scoate din grilă emisiunea "Ora exactă în sport", pe care o prezentau Ioana Cosma şi Mihai Mironică.

26 ian. 2023, 14:59
Lovitură pe piaţa media din România. Cu ce televiziune s-a înțeles Ioana Cosma după ce a fost dată afară de la Pro TV
Lovitură pe piaţa media din România. Cu ce televiziune s-a înțeles Ioana Cosma după ce a fost dată afară de la Pro TV

Lovitură pe piaţa media din România. Ioana Cosma s-a înțeles, conform surselor ProSport, cu cei de la Prima News. Mutarea s-ar fi făcut la recomandarea lui Costi Mocanu (director de știri și emisiuni informative la Prima TV), cel care o știe de ani buni pe moderatoarea talk-show-urilor sportive din fostul trust deținut de Adrian Sîrbu. „Nu este nimic deocamdată. Încă sunt conectată la ce mai am de făcut şi apoi vedem”, a spus Ioana Cosma, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, întrebată fiind despre această mutare.

Citeşte şi: Ioana Cosma, prima reacţie publică după ce a fost dată afară din trustul Pro. „Ne gândim, analizăm și acționăm”

Ioana Cosma nu va fi prinsă în organigrama Prima Sport, ci la Prima News, iar printre motivele acestei decizii se numără și acela că la postul destinat exclusiv transmisiunilor sportive se află și unul dintre cei mai duri contestatari ai acesteia, Radu Banciu, care a desființat-o public zilele acestea.

Citeşte şi: Ioana Cosma şi Mihai Mironică, daţi afară de la Pro Arena. Ce motiv au invocat şefii trustului PRO

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV. Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici. La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu.Dar este o plecare normală. O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a spus Radu Banciu.