Lovitură pentru Alina Vidican. Gestul lui Cristi Borcea înainte ca blondina să anunţe că s-a logodit

Lovitură pentru Alina Vidican. După mai mulţi ani în care a încercat să îl recâştige pe Cristi Borcea, blondina s-a împăcat cu ideea că relaţia lor s-a sfârşit, iar cum iubeşte din nou. Anunţul l-a făcut chiar mama ei, care a publicat pe Facebook mai multe imagini cu noul cuplu.

13 mai 2021, 12:57
Lovitură pentru Alina Vidican. Gestul lui Cristi Borcea înainte ca blondina să anunţe că s-a logodit
Lovitură pentru Alina Vidican

Lovitură pentru Alina Vidican. Înainte să facă publică vestea că iubeşte din nou, Cristi Borcea și-a lăsat fosta soție să se descurce pe cont propriu în Statele Unite. Afaceristul și-a lichidat toate societățile din America la care era asociat cu fosta parteneră de viață.

Alina Vidican deținea poziții cheie în patru companii înființate în Miami: Acb USA Porperties Inc (după inițialele Alina Cristian Borcea), Acb USA LLC, Transpeco LLC (după numele companiei de butelii deținute de Borcea în România) și Aivid USA LLC.

Citeşte şi: Alina Vidican se mărită cu un milionar american. Reacția lui Cristi Borcea când a aflat

Lovitură pentru Alina Vidican

Toate cele patru companii, din care primele trei apar în acte ca fiind conduse de Cristi Borcea, sunt în acest moment inactive. Borcea a decis să-și închidă toate afacerile pe care le deținea în Statele Unite, mai ales că recent a reușit să vând și apartamentul de 3 milioane de dolari, de pe malul oceanului, unde locuise înainte Alina Vidican, scrie Wowbiz.ro.

Însă, primește lunar o pensie alimentară de aproximtiv 10.000 de euro pentru creșterea celor doi copii. De asemenea, ea a primit la divorț cheile unei vile situate lângă Miami și un restaurant extrem de popular cu specific românesc și italian, situat tot în Hollywood, Florida.

Blondina şi-a refăcut viaţa alături de un milioanar tânăr, cu care s-a afișat la un eveniment organizat de iubitorii de mașini marca Ferrari.  Despre noul partener al Alinei Vidican nu se știu prea multe până în acest moment. Presa a scris despre el că s-ar numi Claude și că ar fi un milionar cu origini braziliene.