Lovitură pentru Andreea Berecleanu în procesul de divorț cu Andrei Zaharescu! Care este decizia judecătorilor

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în urmă cu opt ani, iar procesul de partaj nu a fost finalizat. Judecătorii au luat recent o decizie care nu o avantajează deloc pe prezentatoare.

14 dec. 2021, 11:55

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au dovorțat în urmă cu opt ani, iar porcesul de partaj dintre cei doi continuă și acum.

Săptămâna trecută, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au luat o nouă decizie în ceea ce privește partajul bunurilor comune/lichidarea regimului matrimonial, dintre cei doi foști soți.

Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu: „Sunt lucruri speciale pentru mine”

Este vorba, mai exact, de cererea Andreei Berecleanu, prin care îi solicita fostului soț, Andrei Zaharescu, plata sumei de 63.837,59 lei, bani care provin din investițiile pe care familia Zaharescu-Berecleanu le-ar fi făcut în firma pe care foștii soți au avut-o la un moment dat.

Magistrații au respins solicitarea prezentatoarei și astfel Andrei Zaharescu nu mai este nevoit să achite suma de bani cerută de fosta soție.

”Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia instanței.

Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. „Abia când eram nevasta lui am aflat că era şi el pe scenă!”

Andreea Berecleanu s-a dus la teatru pentru Florinel Piersic, dar s-a ales cu Andrei Zaharescu. Vedeta TV a dezvăluit la podcast-ul lui Horia Brenciu o întâmplare incredibilă. Pe atunci în clasa a XI-a, Andreea Berecleanu a urmărit o piesă de teatru în care juca Andrei Zaharescu, cel care urma să-i devină soţ, deşi ea venise pentru Florinel Piersic!

Andreea Berecleanu, anunţ de ultimă oră după ce nu a mai apărut la Prima TV. „Am dreptul la confidențialitate. Nu vreau să vorbesc despre asta”

„La ultimul interviu pe care l-am dat am povestit o chestie inofensivă. Săptămâna trecută, la emisiunea lui Florin Cîlinescu. Am spus că atunci când eram clasa a XI-a, am chiulit de la şcoală cu un grup de fete, ne-am dus la „Casandra” să vedem „Pe cheiul de vest”, o piesă în care juca Florinel Piersic, bineînţeles că toate eram în cap după el! Ce-a ieşit, titluri în ziare: „Dragostea secretă a Andreei Berecleanu!”, „Care a fost primul iubit al Andreei Berceleanu”, „Oare el ştie ce obesie a făcut Andreea Berecleanu pentru el?”… Săracul Florinel… I-am povestit asta după ani de zile… Mai ţii minte când ai avut spectacolul de an de la „Casandra”? Ei bine eu eram în al doilea rând… Florjnel n-a fost iubitul meu… Putea să fie, dar n-a fost, a fost altul! Ştii ce mi-a spus Călinescu? Că în spectacolul ăla, pe scenă a fost altul care mi-a fost soţ! Da, Andrei! Ştirea cea mai tare e că, peste ani, eu fiind nevasta lui, eu povestesc faza cu Florinel într-un grup de prieteni, şi Andrei zice, cum, nu mai ţii minte cine era pe scenă atunci? Zic, ba da, cum să nu, Dana Dembinski, cutare… Şi el zice, mai eram şi eu, uite afişul!”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, 46 de ani, a format un cuplu alături de Andrei Zaharescu timp de 15 ani. Au doi copii, Eva (19 ani) şi Petru (16 ani). Cei doi au divorțat în 2013, motivul fiind infidelitatea fostului prezentator TV. Andreea Berecleanu este căsătorită din 2016 cu cu medicul estetician Constantin Stan.