Lovitură pentru Bianca Brad! Vestea pe care a primit-o vedeta, după ce s-a luptat cu cancerul la sân

Bianca Brad primește o nouă lovitură puternică! Fiul său, Luca, se pregătește să plece la studii în străinătate, unde va studia Genomica.

04 oct. 2023, 15:40
Lovitură pentru Bianca Brad! Vestea pe care a primit-o vedeta, după ce s-a luptat cu cancerul la sân
Lovitură pentru Bianca Brad!

Lovitură pentru Bianca Brad! Actrița a dezvăluit că este mulțumită de alegerea fiului său de care este tare mândră și că încearcă să îl susțină din umbră.

Citește și Cum a ajuns să arate Bianca Brad, după lupta cu boala nemiloasă. Fosta Miss România este de nerecunoscut

Lovitură pentru Bianca Brad!

Bianca Brad a afirmat că Luca a ales să plece la studii în Italia, la o universitate despre care crede că i se potrivește cel mai bine cu traseul lui profesional.

„Luca este acum clasa a XII-a, dar anul viitor o să plece în Italia, vrea să studieze Genomica. Acolo este o Facultate bună de Genomică. Ne bucurăm că avem norocul să fie așa aproape. Nu am emoții cu el, este un copil foarte bun, învață, are note bune, îi place, nu îmi fac probleme. Nu prea mai îmi spune toate secretele, dar comunicăm foarte mult.

I-am acordat spațiu, independență, caut să îi induc valorile cele mai importante în viață și sper să și le însușească. Văd la el că este pe drumul cel bun”, a declarat Bianca Brad, potrivit Click!

În 2021, Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân. Atunci actrița a început o adevărată luptă împotriva acestei boli nemiloase.

Actrița a dezvăluit că a trecut printr-o masectomie, apoi printr-o operație de reconstrucție a sânului și treptat a reușit să treacă peste această perioadă grea. Din șase în șase luni, actrița merge la control pentru a se asigura că lucrurile sunt stabile.

„Renasc. Am niște proiecte, sunt în faza de pregătire, lucrez la niște workshopuri, pe sănătate, feminitate foarte mult, atitudine, pentru adolescenți, pentru femei. Acum, în octombrie, urmează să fac controlul de 6 luni, Doamne ajută să fie bine! Sunt convinsă că pe mine asta m-a salvat, energia pozitivă, am reușit să controlez frica, să pun stăpânire eu pe ea, nu ea pe mine.

La început, raportul a fost invers. Încrederea este un factor foarte important, că este bine, să nu te lași subjugat de frică, pentru că ăsta e dușmanul numărul unu peste tot în viață!”, a mai spus Bianca Brad.

Citește și Bianca Brad strigăt de ajutor, după scandalul azilele groazei! Mama acesteia are nevoie de de internare: „,Mă abțin cu greu să nu spun ce părere am”