Lovitură pentru Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Cuplul, obligat de judecători să amâne nunta!

Se pare că visul Biancă Drăguşanu de a se căsători din nou e spulberat pentru moment de judecători. Aceştia au decis să amâne până la jumătatea lunii mai procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

17 apr. 2021, 14:16
Lovitură pentru Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Cuplul, obligat de judecători să amâne nunta!

Lovitură pentru Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Blonda focoasă și actualul ei iubit ar fi urmat să se căsătorească imediat ce fiul fostului ministrul al Economiei redevenea un bărbat liber, dar se pare că lucrurile nu vor decurge chiar atât de repede.

Lovitură pentru Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. Cuplul, obligat de judecători să amâne nunta!

Chiar dacă magistrații au decis că procesul de divorț se amână cu o lună, planurile Biancăi și ale lui Gabi nu se destramă. Dacă au spus căsătorie, atunci căsătorie va fi! De altfel, Gabi Bădălău și viitoarea lui mireasă s-au mutat împreună și se simt mai împliniți ca niciodată. Ba au mai mult timp pentru a pregăti nunta, pe care ar fi spus că o vor ca-n basme.

„Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, spunea Bianca, mai demult, la Teo în emisiune. Inelul ar fi apărut între timp, așa că acum urmează evenimentul norocos.

Gabi Bădălău și-a asumat relația cu Bianca Drăgușanu, după ce au fost fotografiați în ipostaze apropiate într-o stațiune de la munte în decembrie 2020. Cei doi au petrecut o vacanță de fițe în Dubai și, ulterior, au poposit câteva zile bune în Insulele Maldive. Într-una dintre serile calde, fosta prezentatoare a fost filmată în timp ce înota topless într-o piscină. Sofia Slav, fetița pe care Bianca Drăgușanu o are din relația cu Victor Slav, l-a cunoscut deja pe Gabi Bădălău. Pe de altă parte, și Bianca Drăguşanu i-a întâlnit pe băieții lui Gabi Bădălău.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău fac nuntă! Care este singurul lucru care amână marele eveniment
 


loading...
Partenerii noștri