Lovitură pentru Culiță Sterp, înainte de Revelion. Manelistul ajunge iar în faţa judecătorilor

Lovitură pentru Culiță Sterp, înainte de Revelion. Dosarul accidentului a fost trimis în judecată, iar prima înfățișare va avea loc miercuri în camera preliminară de la Judecătoria Cluj-Napoca.

31 dec. 2022, 16:37
Lovitură pentru Culiță Sterp, înainte de Revelion. Manelistul ajunge iar în faţa judecătorilor

Manelistul Culiță Sterp, care a fost implicat luna trecută într-un accident rutier în Cluj-Napoca, a fost trimis în judecată, anunţă cluj24.ro.

Deși este cercetat sub control judiciar, manelistul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea mai multor infracțiuni rutiere, printre care conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise, și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Citeşte şi: Culiță Sterp trece prin momente de cumpănă: ”Am sperat până în ultimul moment că se va rezolva!”

De asemenea, în sarcina lui Culiță se mai reține și depășirea vitezei legale în oraș și faptul că a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, mai susţine sursa citată.

Vă reamintim că manelistul Culiţă Sterp a fugit de poliție, după ce a fost suprins de radar conducând peste viteza legală pe Calea Florești din Cluj-Napoca, în luna noiembrie. În fuga lui de poliţie, Culiţă Sterp a intrat în intersecția dintre Bulevardul Eroilor – Piața Avram Iancu pe culoarea roşie a semaforului, lovind o mașină Dacia Logan care circula regulamentar. Şoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a fost rănit şi transportat la spital.

Citeşte şi: Gestul superb făcut de Culiță Sterp înainte de Crăciun. A dus copiii dintr-un centru de plasament la mall: „Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie”

După accident, manelistul Culiţă Sterp a părăsit locul accidentului și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Acolo a fost prins şi dus la audieri. Iniţiale, poliţiştii l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior a fost plasat sub control judiciar.