Gestul superb făcut de Culiță Sterp înainte de Crăciun. A dus copiii dintr-un centru de plasament la mall: „Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie”

Culiță Sterp a vrut să facă o faptă bună înainte de Crăciun, așa că a luat copiii dintr-un centru de plasament și a mers cu ei la mall. Astistul a vrut să le fie mamă și tată pentru o zi, așa că le-a făcut toate poftele.

13 dec. 2022, 08:38
Gestul superb făcut de Culiță Sterp înainte de Crăciun. A dus copiii dintr-un centru de plasament la mall: „Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie”

Culiță Sterp nu stă pe gânduri când vine vorba de a face fapte bune. Cum este foarte activ pe rețelele de socializare, acesta a hotărât să le arate și urmăritorilor săi cum a petrecut o zi cu micuții.

Culiță Sterp, faptă bună înainte de Crăciun. A dus copiii dintr-un centru de plasament la mall

În prag de sărbători se fac fapte bune. Artistul și logodnica lui i-au dus pe cei mici la mall. Cei doi le-au cumpărat haine și i-au dus pe micuți la film.

„Astăzi facem un pic pe Moș Crăciun sau pe Moș Nicolae. Mergem cu niște copii frumoși la mall să le cumpărăm ceva, și vă îndemnăm și pe voi, cei care puteți, să îi ajutați, ei sunt la o casă de copii din Turda. Este luna cadourilor, a sărbătorilor, vă îndemnăm să îi ajutați și nu doar pe ei, pe toți copiii care au nevoie acum și nu au și ei părinți. Asta e cel mai important acum, să ai familia cu tine de sărbători. Dacă nu ai familia, măcar să fie cineva pe care consideri familie. Pentru ei, familiile lor sunt doamnele care au grijă de ei acolo”, a spus Culiță Sterp, în videoclipul postat pe YouTube.

Citește și :O femeie și-a luat rochie de mireasă și s-a căsătorit cu ea însăși: „Nu am vrut să mă simt singură”

După ce au mers să vizioneze filmul, cântărețul a precizat că micuții au fost foarte fericiți.

„Am terminat filmul. Vrem să vă mulțumim că v-ați uitat la noi. Pentru cei care vreți să mergeți la Turda și vreți să îi ajutați, o puteți face. Ei au niște cheltuieli destul de mari pentru curent, gaze, noi încercăm să îi ajutăm cu ce putem. O să vă lăsăm un cont și copilașii vă sunt recunoscători. O să fiu în fiecare an cu drag și mare bucurie”, a adăugat artistul la final.

Artistul a fost plasat sub control judiciar după ce a provocat un accident rutier

Culiţă Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, a trecut pe roşu şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică a unui şantier din Cluj-Napoca.

Citește și : Denise Rifai, noi dezvăluiri din viața amoroasă: „Dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori”

Mai mult, în urma verificărilor s-a constat că în momentul accidentului Culiţă Sterp era beat, iar testele toxicologice au indicat că era drogat la volan.