Dan Capatos aruncă BOMBA în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. „El ar fi căutat să-i ofere droguri!”

Dan Capatosa lansat o nouă ipoteză în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu, în cadrul show-ului "Xtra Night Show"(XNS).

08 mai 2019, 06:52
Dan Capatos aruncă BOMBA în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. „El ar fi căutat să-i ofere droguri!”

Dan Capatos aruncă o nouă ipoteză în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu. Acum, se analizează apariția unui anumit personaj care ar fi intrat în anturajul lui Răzvan Ciobanu, cel care i-ar fi vândut inclusiv droguri. Dacă unele surse susțin că designerul și-ar fi dorit să moară, o ipoteză, povestită de larg de Mara Bănică, aduce la lumină poziția lui Răzvan Ciobanu, cea de „cărăuș fără voie”, dat fiind că în mașina sa au fost găsite pungi cu narcotice.

Adevărul despre DATORIILE lui RĂZVAN CIOBANU. Părinţii designerului riscă să fie EXECUTAŢI SILIT

Dan Capatos a dezvăluit că a fost contactat de un bărbat, care ar fi fost coleg de celulă cu Raj, în închisoare, şi se pare că acesta ar fi continuat să-i dea droguri lui Răzvan Ciobanu chiar şi anul trecut, asta deşi deisgnerul spunea că a renunţat la aşa ceva.

„Astăzi am fost căutaţi de un domn. Acesta a stat în celulă cu Raj şi fără să ne gândim Raj apare în peisaj. Acesta ar fi continuat să-i ofere lui Răzvan droguri şi după anul 2018. Deci la 7 ani după ce Răzvan făcea această confesiune, că a scapăt de droguri, după ce s-a întors din Los Angeles, el a picat în anturajul lui Raj”, a spus Dan Capatos.

ŞOCANT! Raportul a fost finalizat. Ce au descoperit legiştii în corpul lui Răzvan Ciobanu

„Mi-au venit unele informații conform cărora au fost găsite droguri la locul accidentului. Ar fi fost mai mult de un kilogram de prafuri Se conturează ideea că Răzvan Ciobanu ar fi fost cărăuș fără voie. A fost atras în lumea narcoticelor de traficanți”, a povestit jurnalista Mara Bănică.

IMAGINI BOMBĂ! Ultima şedinţă foto a lui Răzvan Ciobanu. Designerul a reuşit să îşi şocheze fanii FOTO

Dan Capatos a mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, Răzvan Ciobanu povestea despre un episod care avea în prim plan un bărbat, însă, creatorul de modă menționa, la acea vreme, că este deranjat că numele lui a fost asociat cu acesta, pentru că el nici nu îl cunoaște: „Este un băiat pe care nu l-am văzut niciodată. Cel mai tare m-a afectat când a apărut această poveste pentru că eu vorbesc cu tot felul de oameni pe care nu-i cunosc. După povestea cu falimentul, au reluat povestea cu drogurile. După au vorbit despre faptul că m-a părăsit iubitul”.