Lovitură pentru FCSB înainte de ultima etapă, cu Astra Giurgiu

Mihai Pintilii și-a aflat pedeapsa, după eliminarea pe care a suferit-o luni seară, la meciul cu CS Universitatea Craiova.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 12:35
Lovitură pentru FCSB înainte de ultima etapă, cu Astra Giurgiu

Pintilii (33 de ani) a fost suspendat două etape, după cum anunță președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Valeriu Argăseală, ceea ce înseamnă că mijlocașul va rata atât meciul cu Astra, care încheie sezonul de Liga 1 pentru bucureșteni, cât și prima partidă a stagiunii viitoare.

Eliminarea mijlocașului de la FCSB a avut loc în minutul 90+1 a meciului de la Craiova. Fusese schimbat cu puțin timp în urmă, pentru că acuza dureri la gleznă, dar nici pe bancă nu a scăpat de febra meciului. A protestat vehement după un fault dictat de arbitru în favoarea oltenilor și s-a răstit la tușierul Octavian Șovre, care l-a anunțat pe centralul Ovidiu Hațegan de abaterea jucătorului bucureștenilor.

Directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, i-a dat dreptate arbitrului și a găsit o posibilă explicație pentru gestul jucătorului.

„Pintilii a avut o ieşire necontrolată, a fost un sezon lung şi solicitant şi pentru el şi s-a scuzat după aia. Exact ceea ce au consemnat arbitrii în raportul de joc. Mie îmi pare rău”, a declarat Mihai Stoica, după meciul Craiova – FCSB.

Problemele lui FCSB nu se opresc aici. La meciul contra Craiovei a fost eliminat în prelungiri și Junior Morais, însă acesta a fost trimis la vestiare pentru cumul de cartonașe galbene, astfel că a primit automat o singură etapă de suspendare, pe care o va ispăși la meciul cu Astra.

Programul ultimei etape a play-off-ului

Duminică, 20 mai, ora 20:45 

FCSB – Astra
CFR Cluj – Viitorul
CSM Poli Iași – CS Universitatea Craiova