Lovitură pentru Ioan Niculae. Grupul InterAgro, în INSOLVENŢĂ

Tribunalul București a acceptat intrarea în insolvență a grupului controlat de Ioan Niculae, InterAgro. Astfel, este posibil ca şi echipa de fotbal Astra să aibă de suferit.

02 feb. 2016, 11:18
Lovitură pentru Ioan Niculae. Grupul InterAgro, în INSOLVENŢĂ

Vestea vine după ce zvonurile în privința dizolvării clubului Astra Giurgiu au prins contur în lumea fotbalului, situația financiară a formației patronate de Ioan Niculae fiind dezastruoasă.

CITEŞTE ŞI Ioan Niculae, decizie INCREDIBILĂ după ce i s-a refuzat ELIBERAREA

Conform Ziarului Financiar, InterAgro este una dintre cele mai mari companii cu capital românesc, fiind înfiinţată în 1994 de omul de afaceri Ioan Niculae alături de un partener britanic. Afacerile la nivelul grupului se ridicau, la ultima analiză economică, la circa 700 de milioane de euro, InterAgro fiind unul dintre cei mai importanţi jucători din agricultură şi din sectorul chimic de pe piaţa locală. Grupul are afaceri şi în sectorul alimentar şi în cel hotelier. Cea mai mare parte a afacerilor InterAgro este împărţită de operaţiunile din sectorul chimic şi de cele din agricultură. Compania este şi cel mai mare exportator cu capital românesc de pe piaţa locală. În top 100 cele mai valoroase companii din 2012, Interagro ocupă poziţia 14 cu o valoare de 571 mil. euro.