Lovitură pentru Victor Ponta înainte de parlamentare. Un lider important din partidul fostului premier REVINE în PSD

Lovitură pentru PRO România înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie. Secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, revine în PSD, partidul a cărui filială a condus-o din 2005 până în 2018. Informaţia a fost confirmată de Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 14:22
Lovitură pentru Victor Ponta înainte de parlamentare. Un lider important din partidul fostului premier REVINE în PSD

Ion Mocioalcă va ocupa prima poziție pe lista PSD Caraş-Severin pentru Senat. Al doilea pe listă este Adrian Torma, recent ales primar la Moldova Nouă, potrivit expressdebanat.ro.

Potrivit sursei citate, şi lista PSD pentru Camera Deputaților a fost modificată. Prima poziție va fi ocupată de Silviu Hurduzeu, iar a doua i-a revenit tot lui Marius Damian, așa cum se stabilise în urmă cu o săptămână. Pe listă mai apar  Ioan Benga, Gabriela Stuparu și Dorinel Ungureanu.

Citeşte şi: Candidatură-surpriză la PSD Argeş, pentru alegerile parlamentare. Managerul Spitalului Colentina deschide lista la Camera Deputaţilor

Revenirea lui Mocioalcă la PSD a fost confirmată de Sorin Grindeanu.

„E fostul secretar general al Pro România. Așa cum știți, la Caraș, s-a candidat pe liste comune inclusiv la alegerile locale, a fost alianță PSD Pro România. Acolo lucrurile au fost într-un dialog permanent. Dl Ion Mocioalcă, prin votul Organizației Județene, a primit votul și e locul întâi la Senat din partea PSD.”, a spus Sorin Grindeanu.

Fost lider PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă a anunțat pe 3 decembrie 2018 că pleacă din PSD după un scandal cu Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu îl acuza atunci pe fostul lider PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, care s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, că ar fi plecat cu întreaga bază de date cu membrii social-democrați din județ și că îndemna conducerea PSD Caraş-Severin să facă plângeri penale.