Lovitură pentru Viviana Sposub. Riscă să rămână fără emisiune la Kanal D

"Dimineața cu noi", noul proiect lansat de Kanal D pe 14 martie, ar putea să fie scoasă din grijă. Șefii postului cu sediul central la Istanbul ar fi nemulțumiți de rating, așa că se gândesc să renunţe la emisiune prezentată de Bursucu`, Viviana Sposub și George Tănase.

11 aug. 2022, 10:03
Lovitură pentru Viviana Sposub. Riscă să rămână fără emisiune la Kanal D

Lovitură pentru Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea riscă să rămână fără emisiune la Kanal D. Şefii de la Istanbul sunt nemulţumiţi de ratingul matinalului prezentat de Bursucu`, Viviana Sposub și George Tănase, scrie cancan.ro.

Citeşte şi: Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

Matinalul prezentat de cei trei cuprinde sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul şi sănătatea. De asemenea, din emisiune nu lipsesc recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele, interviurile în exclusivitate sau intervenţiile speciale, realizate de reporterii speciali. Nu lipsesc nici invitaţii artişti. Însă se pare că nu a fost de ajuns. Ratingul nu i-a mulțumit deloc pe șefii de la Kanal D, în cele cinci luni de emisie, așa că au băgat echipa, prezentatori și reporteri, în ședință.

Citeşte şi: George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc! Ce condiţie i-a pus sexy-vedeta fostului soţ al Andreei Bălan

Nu știu dacă va mai continua emisiunea. Acum e vacanță, se dau reluări. Pe la finalul lui august ar trebui să înceapă, din nou, în direct, dar… Șefii nu ar fi mulțumiți de rezultate, s-ar putea să se renunțe la emisiune”, a dezvăluit o sursă, pentru CANCAN.RO.